Lider trend
StoryEditor

Preuređena trgovina Zara otvorila vrata u Arena Centru

23. Kolovoz 2016.
Piše:
lider.media

Netom preuređena  trgovina ZARA, svjetskog maloprodajnog lanca Inditex, otvorila je  svoja vrata 19. kolovoza u  shopping centru Arena Centar u Zagrebu. Trgovina se sa svoja tri odjela - za žene, muškarce i djecu – proteže na više od 2200 kvadratnih metara na dva kata.

Preuređena Zarina trgovina je osmišljena za izlaganje modnih kolekcija u minimalističkom okruženju, uz istovremeno stavljanje kupaca i iskustva kupovine na prvo mjesto. Ukupna atmosfera ističe svaku nijansu odjevne kolekcije.

Spoj svjetla, materijala i oblika stvara estetiziran dojam pri čemu je svaki komad odjeće postavljen uz najprikladniju pozadinu. Konačno, interijer trgovine kreira besprijekornu i primamljivu vezu između modnih stilova i prostora u kojem kupci interaktivno komuniciraju s proizvodima.

U skladu sa strategijom Arena Centra ka neprestanom unapređivanju raznolikosti ponude i kvalitete usluge, Zara je četvrta u nizu Inditexovih trgovina koje su nedavno preuređene u centru: Pull&Bear, Bershka i Massimo Dutti. Grupacija Inditex je prisutna u Arena Centru sa svojih 6 trgovina od samog otvaranja centra 2010. godine.

 

20. travanj 2024 11:50