Lider trend
StoryEditor

Snažna i učinkovita zaštita zrele kože: Ekskluzivna regenerativna linija Dr. Hauschka

19. Kolovoz 2019.

Dr. Hauschka regenerativna linija za njegu kože snažna je i vidljivo učinkovita zaštita za oštećenu, zahtjevnu i zrelu kožu lica i tijela. Stimulira i jača prirodnu aktivnost kože te joj pomaže održati njezinu vlastitu, unutarnju snagu regeneracije. Na taj način koža ostaje aktivna i može sama reagirati na vanjske utjecaje.

Zahtjevnoj, zreloj koži potrebna je bogata njega i revitalizacija. Crvena djetelina sa svojom vitalnom snagom glavni je sastojak proizvoda za regenerativnu njegu Dr. Hauschka.

Kompozicije s crvenom djetelinom vitaliziraju i hidratiziraju kožu, vraćaju joj elastičnost te potiču kožu da pokrene vlastitu regeneraciju. Regenerativnu liniju odlikuje vrhunska organska kvaliteta te visoka razina učinkovitosti.

Beskompromisno organska

Slijedeći 50 godina tradicije, Dr. Hauschka regenerativna kozmetika sadrži samo birane 100% prirodne sastojke iz biodinamičkog i ekološkog uzgoja koji djelotvorno revitaliziraju umornu kožu i vraćaju joj mladolikost i svježinu. Svi su proizvodi bez sintetiziranih mirisa, boja i konzervansa, bez mineralnih ulja, parabena, silikona i polietilen glikola (PEG).

Dr. Hauschka kozmetičke preparate možete pronaći u ljekarnama, bio&bio trgovinama i specijaliziranim trgovinama. | Za kozmetološka savjetovanja o izboru i korištenju proizvoda za pojedino stanje kože nazovite 0800 246 246.

Ljetni Lider Trend u suradnji s bio&bio daruje 3x set s proizvodima iz regenerativne linije Dr. Hauschka

[caption id="attachment_393332" align="alignright" width="334"] Dr. Hauschka Skin Care; Dr. Hauschka Kosmetik[/caption]

Nagradno pitanje glasi: Kojih je 5 najvažnijih trendova u wellnessu?

Odgovor potražite u ljetnom Lider trendu koji možete potražiti na svim kioscima iNovina i Tiska.

Svoje odgovor zajedno s kontakt podacima (ime i prezime, adresa, broj telefona i adresu e-pošte) pošaljite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do nedjelje, 25.8. u ponoć.

Dobitnike koje ćemo odrediti metodom slučajnog odabira objavit ćemo u ponedjeljak, 26. kolovoza, a svi dobitnci će svoje pakete moći preuzeti u najbližim bio&bio trgovinama.

Dobitnici prošlotjednog darivanja su:

• Vesna Klenkar, Zagreb • Marko Duić, Vinkovci

24. travanj 2024 07:22