Lider trend
StoryEditor

Social Active Day Helios VIG-a

20. Studeni 2012.
Piše:
lider.media

Druženje s mališanima iz Kuće sv. Terezije od malog Isusa drugu je godinu za redom organizirao Helios Vienna Insurance Group u sklopu projekta Social Active Day. Za potrebe brige o djeci bez adekvatne roditeljske skrbi Kući sv.Terezije od malog Isusa uručena je donacija.

Djecu je dolaskom razveselio i glumac Adam Končić, a i on sam kaže da ga je druženje s djecom duboko dirnulo. Zaposlenici Helios VIG-a i njihova djeca upoznali su se s mališanima iz Kuće Sv. Terezije od malog Isusa na prošlogodišnjem Social Active Day druženju. I ove su godine djeca zaposlenika svojim prijateljima donijela svoje igračke, a razmijenili su i prigodna pisma čime su svoje prijateljstvo dodatno produbili. Štićenike Kuće Sv. Terezije od malog Isusa ove su godine zaposlenici Helios VIG-a iznenadili i interaktivnom kazališnom predstavom u kojoj su sudjelovala sva prisutna djeca.

- Nadamo se da će naša donacija pomoći da život djece u Kući Sv. Terezije od malog Isusa bude što veseliji i jednostavniji tijekom cijele godine - izjavio je u ime Helios VIG-a član Uprave gospodin Azem Raković.Social Active Day predstavlja dio društveno odgovornog poslovanja Vienna Insurance Group potpomognutog od strane glavnog dioničara pri čemu se zaposlenike potiče da barem jednom godišnje odvoje vrijeme za one kojima je pomoć najpotrebnija. HELIOS je jedno od triju društava kćeri koncerna VIG koje je ove godine za svoje društveno zalaganje primilo nagradu ‘Günther Geyer za socijalnu osviještenost‘. Ta su novčana sredstva omogućila nastavak pružanja potpore kući Sv. Terezije od malog Isusa.

Helios VIG ove godine širi akciju Social Active Day na cijelu Hrvatsku. Tako će policom životnog osiguranja u vrijednosti od pet tisuća eura biti darivano šestero djece iz socijalno ugroženih obitelji.

03. svibanj 2024 05:30