Hrvatska
StoryEditor

Brojimo šlepere s robom za izvoz: Tvrtka Model Pakiranja godišnje u svijet pošalje 2.500 šlepera sa 75 tisuća paleta gotove robe

12. Lipanj 2020.
Jedan od 2.500 šlepera tvrtke Model pakiranja

Tvrtka Model Pakiranja d.d. od 2001. godine članica je Model Grupe sa sjedištem u Švicarskoj i nudi inovativnu široku paletu ambalaže od valovitog kartona. Opremljena je najučinkovitijim strojevima za obradu i jedna su od vodećih tvrtki u Hrvatskoj kada se priča o proizvodnji ambalaže. Proizvodni pogon u Zagrebu zapošljava 160 ljudi odakle proizvode plasiraju na domaće i regionalna tržišta, poput Slovenije, Mađarske, BiH i Austrije.

- Izvoz nam čini više od 40% realizacije, što u brojkama znači 75 mil HRK godišnje izvoza, 75.000 paleta gotove robe, odnosno 2.500 šlepera godišnje podjednako raspoređenih na tržišta Slovenije, Mađarske i BiH – kažu iz tvrtke i dodaju kako su njihovi kupci uglavnom velike prehrambene kompanije za koje proizvode transportnu ambalažu.

Također navode kako svakodnevno rade na povećanju kvalitete proizvoda i usluga, kako bi osigurali prepoznatljivost i na konkurentnim izvoznim tržištima.

- Na ovaj način osim osiguranja plasmana naših proizvoda, želimo promovirati proizvode proizvedene u Hrvatskoj i dati naš mali doprinos za stvaranje izvozno orijentirane ekonomije, bazirane na kvaliteti i prepoznatljivosti – zaključuju iz tvrtke Model Pakiranja

Pozivamo sve poduzetnike da nam jave (poruka, fotografije) svojih kamiona i šlepera koje pune za izvoz. Do sada su se brojili turisti koji ulaze u Hrvatsku (da se ne bi krivo shvatili, svaki taj turist je zlata vrijedan), a Lider počinje brojiti kamione koji odlaze van naših granica s robom za prodaju.

Javite nam se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na naše društvene mreže.

17. travanj 2024 11:50