Hrvatska
StoryEditor

Danas u Hrvatskoj: Gradska skupština o statutima bolnica i Adventu u Zagrebu...

23. Prosinac 2019.
Piše:
piše Lider/Hina
[email protected]
Najavljujemo najvažnija događanja u Hrvatskoj za ponedjeljak, 23. prosinca:

ZAGREB - Zagrebačka Gradska skupština 30. sjednicu počet će aktualnim prijepodnevom. Predsjednik Gradske skupštine Drago Prgomet najavio je da će na dnevnom redu sjednice biti usklađivanje statuta sedam bolnica čiji je osnivač Grad Zagreb sa Zakonom o zdravstvenom osiguranju, kao i oporbeni prijedlozi zaključaka o organizaciji Adventa u Zagrebu (11 sati, Stara gradska vijećnica, ulica Svetih Ćirila i Metoda 5). 

ZAGREB - Predsjednica Kluba gradskih zastupnika Građansko-liberalnoga saveza (GLAS) i Hrvatske stranke umirovljenika (HSU) Anka Mrak-Taritaš, gradska zastupnica Sonja König i gradski zastupnik Stanko Kordić održat će konferenciju za medije na temu "Davanje suglasnosti na Statut Dječje bolnice Srebrnjak", a govorit će i o prijedlogu zaključka o neprihvatljivom načinu organiziranja Adventa i devastaciji ugleda Grada (predlagatelj: Klub gradskih zastupnika GLAS-a i HSU-a)" (10 sati, Stara gradska vijećnica, prizemlje, Vjenčana dvorana II., ulica Svetih Ćirila i Metoda 5).

ZAGREB - Konferencija za medije Udruge U ime obitelji na kojoj će ta udruga izvijestiti o promatranju predsjedničkih izbora (10 sati, Visoka ulica 15).

ZAGREB - Konferencija za novinare na kojoj će biti najavljen program dočeka Nove godine na Trgu bana Josipa Jelačića. Program će najaviti zagrebački gradonačelnik Milan Bandić (10,15 sati, Jazz & Cabaret klub Contesa, Cesarčeva 2).

ZAGREB - Ministar graditeljstva i prostornoga uređenja Predrag Štromar održat će tradicionalno druženje s novinarima i domjenak (10,30 sati, Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja, Ulica Republike Austrije 20).

19. travanj 2024 08:52