Hrvatska
StoryEditor

Danas u Hrvatskoj: Predsjednik Milanović u posjetu tvrtki PPK Karlovačka mesna industrija

20. Travanj 2020.
Zoran Milanovićfoto Ratko Mavar
Najavaljujemo najvažnija događanja u Hrvatskoj za ponedjeljak 20. travnja:

ZAGREB - Predstavnici Kluba roditelja nedonoščadi "Palčić gore" i Udruge "Dinamo to smo mi" dat će izjavu za medije kojom će predstaviti veliku akciju povezivanja svih hrvatskih sportaša u cilju nabavke opreme za Odjel neonatalogije, prerano rođenih beba Petrove bolnice, u sklopu "Vratimo Palčiće u Petrovu" (10 sati, prostor ispred Klinike za ženske bolesti i porode, Petrova 13).

KARLOVAC - Predsjednik Republike Zoran Milanović posjetit će tvrtku "PPK karlovačka mesna industrija d.d. - Grupa Pivac". Prilikom posjeta susrest će se s čelnicima te tvrtke, obići pogone i upoznati se s načinom rada i poslovanja u izvanrednim uvjetima pandemije koronavirusa. Nakon obilaska pogona predviđena je izjava za medije (15 sati, Selce ulica 33, Karlovac).

ZAGREB - U veljači je u Hrvatskoj izdana 771 građevinska dozvola, što je 5,3 posto manje u odnosu na isti mjesec 2019. godine, pokazuju podaci Državnog zavoda za statistiku. Dozvolama izdanim u veljači predviđena je vrijednost radova od 2,03 milijardi kuna, što je 1,5 posto više nego u veljači 2019. kada je vrijednost radova iznosila 1,9 milijardi kuna.

05. svibanj 2024 20:03