Hrvatska
StoryEditor

Danas u Hrvatskoj: Predstavljanje projekta ‘Potresni rizik Grada Zagreba‘, Croatia Airlines dijelomično kreće s prijevozom...

11. Svibanj 2020.
Zagreb, obnova poslije potresa - dimnjaci rušenjefoto Dražen Lapić
Najavljujemo najvažnija događanja u Hrvatskoj za ponedjeljak, 11. svibnja:

ZAGREB - Sjednica Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a (18 sati, Središnjica HDZ-a, Trg žrtava fašizma 4). 

ZAGREB - Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata RH i Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi organizira konferenciju za novinare "Zajedno u ratu, zajedno u miru". Teme su aktualna događanja oko obilježavanja Vojno-redarstvene operacije "Bljesak", kršenja Deklaracije o Domovinskom ratu te zahtjev braniteljskih i stradalničkih udruga svim političkim strankama u Hrvatskoj. Na konferenciji će govoriti i predsjednik Saveza udruga dragovoljaca HOS-a Boro Barišić (11,15 sati, Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata RH, Trg žrtava fašizma 1). 

ZAGREB - Konferencija za medije na kojoj će biti predstavljen projekt "Potresni rizik Grada Zagreba" kojega je izradio gradski Ured za upravljanje u hitnim situacijama, a financirati će se iz Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija". Potresni rizik Grada Zagreba je dio projekta "Multisenzorsko zračno snimanje Republike Hrvatske za potrebe procjene smanjenja rizika od katastrofa" (10,30 sati, Zagrebački velesajam, dvorana Zimski vrt, Avenija Dubrovnik 15). 

ZAGREB - U Zračnoj luci Franjo Tuđman očekuje se slijetanje prvih zrakoplova Croatia Airlinesa na linijama iz Dubrovnika i Splita, kojima nacionalni avioprijevoznik počinje djelomičnu obnovu zračnog prometa unutar Hrvatske. Slijetanje putnika u zračnu luku očekuje se oko 10,35, sati, a okupljanje  predstavnika medija planirano je sat vremena prije na šalteru informacija putničkog terminala Zračne luke Franjo Tuđman. (9,30 sati, Ul. Rudolfa Fizira 21)

24. travanj 2024 12:53