Hrvatska
StoryEditor

Danas u Hrvatskoj: Sjednica Sabora, press konferencija Stožera...

11. Prosinac 2020.
foto Ratko Mavar
Najavljujemo najvažnija događanja u Hrvatskoj za petak, 11. prosinca:

ZAGREB - Nastavak 4. sjednice Hrvatskog sabora (9,30 sati, Hrvatski sabor, Trg Svetog Marka 6).

ZAGREB - Konferencija za novinare Nacionalnog stožera civilne zaštite (11 sati, glavna dvorana Kongresnog centra, NSK, Hrvatske bratske zajednice 4).

ZAGREB - Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa donijet će odluku u predmetu ministra gospodarstva i održivog razvoja Tomislava Ćorića te odlučiti hoće li pokrenuti postupak protiv guvernera HNB-a Borisa Vujčića i njegovih zamjenika. Povjerenstvo će odlučiti o pokretanju ili nepokretanju postupka u predmetu Anke Mrak-Taritaš, zastupnice u Hrvatskom saboru. Mediji zainteresirani za praćenje sjednice mogu se javiti HTV-u na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. radi preuzimanja signala (10,30 sati).

VUKOVAR - Hrvatski Crveni križ organizira akciju "Za sretnije dječje blagdane“ u sklopu koje će djeci u siromaštvu darovati blagdanske poklon bonove u iznosu od sto kuna. Poklon bonovi osigurani su za 7680 djece, a ukupna vrijednost bonova iznosi 768.000 kuna. Akcija će biti predstavljena u dvorišnom prostoru Gradskog društva Crvenog križa Vukovar ((12 sati, ul. 204. vukovarske brigade 45).

ZAGREB - Hrvatska narodna banka (HNB) i Veleposlanstvo Italije organiziraju virtualnu konferenciju o talijansko-hrvatskoj suradnji i financiranju gospodarskog oporavka "Financiranje održivog rasta" (Finance for Sustainable Growth). Uvodno će govoriti guverner HNB-a Boris Vujčić i talijanski veleposlanik Pierfrancesco Sacco, a između ostalih najavljeno i izlaganje potpredsjednika vlade i ministra financija Zdravka Marića. Vujčić i veleposlanik Sacco dat će izjave za medije uživo u 12 sati (9,30 sati - internet, izjave uživo u 12 sati ispred glavne zgrade HNB-a, Trg hrvatskih velikana 3).

05. svibanj 2024 17:37