Hrvatska
StoryEditor

Dukat traži više od 70 radnika diljem Hrvatske  

05. Ožujak 2020.
Dukat traži sezonske radnike

Zagrebački Dukat otvorio je natječaj za zapošljavanje više od 70 sezonskih zaposlenika. Nove snage za predstojeću sezonu Dukat traži diljem zemlje, a potencijalni kandidati informacije o otvorenim pozicijama mogu pronaći na specijaliziranim sezonskim karijernim stranicama www.sezonaudukatu.hr.

Sezonska radna mjesta otvorena su u najvećim odjelima Dukata – u logistici, proizvodnji i prodaji, a traže se i vozači u domaćem i međunarodnom prometu. Kandidatima za sezonske poslove Dukat nudi zapošljavanje u razdoblju od travnja do rujna, ali i tijekom kraćeg razdoblja, ovisno o preferencijama zaposlenika.

Nadalje, s ciljem zadržavanja najkvalitetnijeg kadra koji želi nastaviti raditi u kompaniji i nakon uspješno odrađene sezone, Dukat nudi mogućnost stalnog zapošljavanja, status stalnog sezonca ili pak prednost pri zapošljavanju za sljedeću sezonu.

U Dukatu posebnu pažnju pridaju uvođenju u posao sezonskih zaposlenika kroz razrađen sustav edukacija te uz pomoć i podršku internih trenera. Nadalje, ostvarenje ciljeva, motiviranost i angažiranost sezonskih zaposlenika redovno se  prati, evaluira i nagrađuje. Tako primjerice sezonskim skladišnim radnicima u Zagrebu i u Splitu Dukat osigurava redovne mjesečne stimulacije u iznosu do 2.000 kn te nagradu u visini jedne mjesečne neto plaće po završetku sezonskog zaposlenja.

Zainteresirani kandidati prijavu za sezonske poslove u Dukatu mogu odraditi brzo i jednostavno na www.sezonaudukatu.hr

19. travanj 2024 15:32