Hrvatska
StoryEditor

FIMA invest dobio dvadesetak novih partnera, ostalo je još DEVET posto za nove ulagače

05. Svibanj 2020.
Milan Horvatfoto Dražen Lapić

U jeku pandemije koronavirusa koja je okupirala naslovnice gotovo svih relevantnih medija, ne samo u hrvatskoj već i u svijetu, u poslovnim krugovima okrenutim prema tržištu kapitala veliku je pažnju pobudio projekt Milana Horvata, hrvatskog poduzetnika i menadžera koji je osnovao društvo za upravljanjem investicijskim fondovima – FIMA Invest.

I dok su burzovni indeksi bili 'zabetonirani' u crvenom, Horvat sa svojom ekipom, ponovno, odlučno kreće na hrvatsko tržište kapitala, ovaj put kako bi iskoristio priliku za potencijalno veliki rast i ne samo to, još pozva i sve zainteresirane investitore da mu se pridruže.

- Svima sam govorio da je upravo sada pravo vrijeme za ulaganje te da će i ova kriza krenuti svome kraju, a da će se život vrlo brzo obnoviti. Prije nešto više od dva tjedna pozvao sam sve zainteresirane da mi se pridruže u novom projektu – društvu FIMA Invest. U ovom turbulentnom vremenu, poziv za uključenje u vlasničku strukturu društva za upravljanje investicijskim fondovima nekima je bio iznenađujući, nekima nerealan, no bilo je vrlo mnogo upita na koji način se uključiti - ističe Horvat.

Neki investitori su vrlo brzo reagirali te je FIMA Invest u proteklih petnaestak dana dobio dvadesetak novih partnera, suvlasnika u društvu s upisanih 11 posto udjela, od ukupno 20 posto koliko je bilo na prodaju.

- Zahvaljujem svima koji su na bilo koji način iskazali interes za naš novi projekt, pružili nam podršku, a posebno onima koji su nam se odmah pridružili  - nadodaje Horvat.

Tijekom svibnja projekt ulaska u vlasničku strukturu završava, a u FIMA Investu ističu da se svi zainteresirani još uvijek mogu uključiti u projekt jer ostalo je još DEVET posto udjela koje su spremni prepustiti svima onima koji prepoznaju da je upravo sada pravo vrijeme za ulaganje na tržištu kapitala, čime isto tako promišljaju vlastitu dugoročnu financijsku stabilnost, ostvarujući dodatne prihode sadašnjim ulaganjem.

image
Lider - dajte da radimo
foto
18. travanj 2024 16:20