Hrvatska
StoryEditor

Kako razumjeti business na temelju financijskih izvještaja

22. Rujan 2020.
Interaktivni modularni događaj
Odaberite online ili dođite na lokaciju i sudjelujte na interaktivnom modularnom događaju ‘Analiza poslovanja poduzeća – kako razumjeti business na temelju financijskih izvještaja‘

Lexpera Hrvatska i INSOLV-INFO, u suradnji s Mazars Grupom specijaliziranom u područjima revizije, savjetovanja i računovodstva, poziva Vas na interaktivni modularni događaj Analiza poslovanja poduzeća – kako razumjeti business na temelju financijskih izvještaja

Događaj je namijenjen menadžerima i poduzetnicima iz malih, srednjih i velikih poduzeća, ali jednako tako i svim decision makerima, osobama zaposlenim u državnoj upravi, vladinim agencijama i institucijama, odnosno svim poslovnim ljudima i onima koji žele razumjeti business.

Cilj događaja je uputiti sudionike kako razumijeti poslovanje poduzeća preko GFI-formata financijskih izvještaja i financijskih pokazatelja. Sudionici će imati priliku saznati kako koristiti modele za analizu poslovanja poduzeća kroz četiri tematska modula:

1. MODUL – UVOD U FINANCIJSKU ANALIZU I ANALIZA RADNOG KAPITALA

2. MODUL – ANALIZA ZADUŽENOSTI I STRUKTURE INVESTIRANOG KAPITALA

3. MODUL – ANALIZA RENTABILNOSTI I PROFITABILNOSTI

4. MODUL – ANALIZA CASH FLOWA.

Predavači:

Kristijan Cinotti, ovlašteni porezni savjetnik, ovlašteni procjenitelj, ovlašteni računovođa i ovlašteni revizor, Mazars Croatia

Lovre Botica, CFA, ovlašteni procjenitelj, Mazars Croatia

Ivan Alvir, assistant manager financijskog savjetovanja, Mazars Croatia

Interaktivnost događaja omogućava svim sudionicima postavljanje pitanja predavačima i aktivno sudjelovanje u raspravi na lokaciji i online.

Događaj će se održati online (videoprijenos uživo) i na lokaciji Kongresnog centra FORUM u ponedjeljak, 28. rujna 2020. godine, u 10 sati.

Veselimo se Vašem sudjelovanju!

INSOLV-INFO i Mazars

Detaljnije informacije o događaju nalaze se na sljedećoj poveznici. Za sva pitanja slobodno se javite na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona 01/5999-918.

image
Lexpera logo
foto
 
image
Mazars logo
foto

 

16. travanj 2024 09:34