Hrvatska
StoryEditor

Kriptovalute – dio procesa transformacije financijske industrije

24. Rujan 2020.
Digitalna transformacija

Piše: FIMA Plus

Digitalna transformacija danas više nije pitanje izbora – ona je neizbježna, neophodna i nezaobilazna. Omogućava napredak u svim segmentima poslovanja, a kripto-tržište, sa svojim kriptovalutama, dio je procesa transformacije financijske industrije i sustava plaćanja.

Nakon kripto-mjenjačnica, prošle smo godine u Hrvatskoj dobili kripto-platni sustav, a ove godine osnovan je i prvi kripto-fond. No među članicama EU Hrvatska zauzima 18. mjesto u kategoriji digitalne transformacije, odnosno integracije digitalne tehnologije u okviru poduzeća, a u kategoriji digitalizacije javnih usluga, Hrvatska zauzima čak 22. mjesto među 28 članica država EU, s prosjekom slabijim od prosjeka EU.

Na 4. besplatnom webinaru koji organiziraju FIMA u suradnji s Business Sailing i Woomom, a koji se održava u

  • četvrtak, 1. 10. 2020., u 14 sati (Zoom)

o tom procesu govorit će eminentni stručnjaci: Milan Horvat, Ksenija Cipek, Igor Kregar, Željko Ivanković i Nikola Fajfarić. Oni će u 60 minuta prikazati proces digitalne transformacije financijske industrije, objasniti kakvu ulogu imaju kripto-tržište i kriptovalute u tom procesu te će istaknuti najznačajnije prednosti digitalizirane financijske industrije.

Prijaviti se možete BESPLATNO putem linka za prijavu: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_uoSJlv_1QDuYiwAUlAoZQg.

Tijekom webinara, putem chata, možete postavljati pitanja na koja će sudionici odgovarati, ali također iznijeti svoje stavove i mišljenja, a OVDJE možete pogledati video-poziv svih sudionika.

image
Kriptovalute sastavni dio digitalne transformacije financijske industrije
foto
25. travanj 2024 07:11