Hrvatska
StoryEditor

Lonia trgovina rasla za 5 posto

23. Rujan 2021.
lonia trgovina

U prva tri kvartala ove godine ostvaren je rast prometa u maloprodaji za čak 5%, nakon prošlogodišnjeg rasta od ukupno 19% i 6% u 2019. godini.

Uz porast, zadržali su poziciju lidera u maloprodaji te je i AZTN ovih dana potvrdio Lonijin višegodišnji status 10-tog najvećeg trgovca hranom u Republici Hrvatskoj.

Unatoč potresu i znatnoj šteti te zatvaranju pojedinih trgovina na Banovini, porast je rezultat dobro planiranih strategija ali i otvaranja novih poslovnica.

U posljednjih nekoliko mjeseci otvoreno je ukupno osam novih prodajnih mjesta, četiri u Petrinji, potom u Sisku, Sesvetama, Donjem Psarjevu i Đurđevcu, a u listopadu se priprema otvorenje još dvije, u kontejnerskom naselju u Petrinji i u Brckovljanima, što je ukupno 305 prodajnih mjesta.

Osim na širenje maloprodajne mreže, veliki je fokus na marketinškim aktivnostima i dodatnim promocijama.

Ljetna nagradna igra i mjesečni popusti svojim rezultatima pokazuju da su i kupci i dobavljači zadovoljni kampanjama pa iz Lonie naglašavaju kako će iste do kraja godine pojačati.

Lonia, već sinonim za trgovinu iz susjedstva, a često i jedini opskrbni centar u manje naseljenim područjima, pruža svojima kupcima jedinstvenu mogućnost narudžbe bilo koje vrste robe, pa čak i izvan redovne ponude proizvoda, u bilo kojoj prodavaonici.

Uz prethodni dogovor s prodajnim osobljem Vama najbliže Lonie mogu se naručiti npr.  auto gume, bijela tehnika, kućanski aparati, elektronika i dr. po želji kupca. Pri tome se može koristiti i Lo-Lo kartica vjernosti za skupljanje bodova,  a osim osobno, kupci mogu nagraditi i svoje bližnje putem Lo-Lo poklon kartice iznosom koji žele.

Više je razloga zbog kojih se isplati kupnja u Lonia trgovini, no onaj najvažniji jest da kupnjom u vašoj najbližoj Loniji  štedite vrijeme i novac.

17. travanj 2024 21:26