Hrvatska
StoryEditor

Miroslav Dragičević izlazi iz vlasničke strukture Horwath i Horwath Zagreba

17. Srpanj 2021.

Najpoznatiji konzultant turističkog sektora Miroslav Dragičević povlači se iz vlasničke strukture Horwath i Horwath Zagreba. Svoj udio od 65 posto prodao je Agronu Beriši, poznatom menadžeru u hotelijerstvu. U vlasničkoj strukturi još su Rubinka Vlahov-Perović, koja je u Horwathu od početka, i Siniša Topalović.

– Nakon 29 godina došlo je vrijeme da vlasničku odgovornost zamijenim kreativnom odgovornošću i slobodom. Riječ je o najnormalnijem izlazu, jednim dijelom povezanim sa zamorom materijala. Nastavit ću suradnju s Horwathom kao stariji savjetnik, a imam još nekih životnih projekata na kojima radim. Ponosan sam što sam bio na čelu prve globalne kompanije u Hrvatskoj, koja je izvozila pamet u 25 različitih zemalja – istaknuo je Dragičević.

Agron Beriša je po njemu logičan nasljednik jer je čitav život radio kao top-menadžer u hotelskoj industriji. U studenome prošle godine je iz Falkenstainera, u kojem je dugo član Uprave i glavni operativni menadžer, prešao kao predstavnik Horwatha na čelo Liburnia Riviera hotela, međutim, na toj je poziciji ostao svega nekoliko mjeseci zbog, kako saznajemo, poslovnog neslaganja s predstavnikom vlasnika Liburnije, tvrtke Gitone Adriatic. (Ž. L.)

20. travanj 2024 21:06