Hrvatska
StoryEditor

Moda, ljepota, sapunice, kava, feminizam, podcasti ali i mnogo više čitajte u prilogu Lider trend

04. Prosinac 2019.
Lider trend

Uz novi broj poslovnog tjednika Lider stiže i poseban prilog Lider trend u kojemu vas očekuju teme o modi, noktima, gastro ponudama, vinu, plesu ali i nemali broj nešto ozbiljnijih tekstova.

Nikolina Oršulić razgovarala je s predsjednikom uprave Klimaoprema Sergiom Galošićem koji je ispričao kako je okrenuo tvrtku prema novim tehnologijama, zašto radi do deset sati na dan i zašto je unatoč stresnom poslu njegova čaša uvijek polupuna.

Lily Tomlin, Jane Fonda i Dolly Parton možda nisu slične ali dijele posve istu ideju. Žene su snažne, važne i sposobne i ne smiju imati drugačiji tretman od muškaraca. Treba li feminizam definiciju saznala je Sandra Babić.

Nakon američkih, meksičkih pa i braziliskih sapunica koje su poharale svijet, ali i Hrvatsku sredinom 90-ih, 2004. godine pojavile su se i one Hrvatske. Kako je unatoč početnom ismijavanju i podcjenjivanju hrvatska sapunica preživjela otkrila je Valentina Starčević.

Slavu na internetu možete tražiti putem Instagrama, Snapchata ili ako ste nešto stariji Facebooka, ali što je s podcastima? Izgleda da je stvar slična, pa Vedran Harča piše da bez podcasta nema ni slave. Tko vlada hrvatskom podcast scenom, a tko svjetskom čitajte u Lider trendu.

Bez kave ili dvije mnogima ne počinje dan, ali što sve znate o ovom napitku? Vanja Figenwald je saznao sve što vas je oduvijek zanimalo, a niste imali koga pitati.

19. travanj 2024 16:21