Hrvatska
StoryEditor

Novo normalno – digitalizacija financijske industrije

01. Lipanj 2020.
Novo normalno

Piše: FIMA Plus

U četvrtak, 4. lipnja, putem platforme Zoom, održat će se digitalni event pod nazivom Novo normalno – digitalizacija financijske industrije u organizaciji dvaju poduzeća FIMA i Business Sailing Experience Agency. Glavni cilj ovog webinara jest informirati o uspješnim poslovnim rješenjima i inovacijama koje donose poboljšanje poslovnih rezultata.

Kao što tehnologija mijenja način života, tako mijenja i poslovne rezultate primjenom novih poslovnih i tehnoloških rješenja. Svjesni te činjenice, u FIMI se već više od 25 godina ulaže u razvoj rješenja temeljenih na najnovijim tehnologijama.

Financijski sektor sve više u svoje poslovanje uvodi digitalnu tehnologiju. Tradicionalne financijske institucije poput banaka i osiguranja digitaliziraju se iznutra, a agilne i inovativne fintech kompanije korisnicima donose bolje usluge.

image
Novo normalno - digitalizacija tradicionalnog poslovanja
foto

Europa i svijet odmakli su u implementaciji fintech rješenja i digitalnih usluga, a sve nas zanima gdje je u svemu tome Hrvatska i regija? Odgovore na to pitanje, ali i mnoga druga razmišljanja, saznat ćemo iz više različitih gledišta - poslovnog, tehnološkog, bankarskog, ali i akademske zajednice.

Svoja iskustva i znanja iz dugogodišnjeg rada na online panelu nesebično će sa sudionicima podijeliti Milan Horvat (FIMA Plus), Vedran Brničević (Suprabit), Robert Ilijaš (Identyum), Neven Vrček (FOI) i Ivan Soldo (HPB).

Webinar je osmišljen s ciljem da se osvijesti važnost digitalizacije i namijenjen je svima onima koji žele i planiraju modernizirati svoje poslovanje. Za trajanje webinara predviđeno je sat vremena, a posjetitelji će moći postavljati i pitanja.

Prijaviti se možete na ovom LINKU.

24. travanj 2024 00:10