Hrvatska
StoryEditor

Održan Power of Data

16. Listopad 2020.
Power Of Data 2020

Krajem prošlog tjedna tvrtka Megatrend poslovna rješenja pripremila je za svoje klijente jesensko izadnje tradicionalnog eventa "Power of Data",  u Zagrebu na lokaciji  CK SHOWROOM & GARDEN. U prostoru prikladnom za održavanje evenata na otvorenom, okupljeni su iskoristili sunčan i topao dan te poslušali intreresantna predavanja s područja AI&BI-ja.

Predsjednica Uprave, Andjelka  Strajher, službeno je otvorila event pozdravnim govorom, nakon čega je uslijedilo prvo predavanje Megatrendovih stručnjaka gdje su predstavljeni noviteti u svijetu - IBM Power računala i kako IBM osigurava razvoj i primjenu AI rješenja na svojoj tehnologiji.

Iduća su predavanja bila rezervirana za Megatrendova rješenja te su okupljeni mogli saznati što Megatrend radi i razvija na području AI-ja, te kako nadograđuje analitičke alate raznih vendora kako bi njegovii korisnici na brz i jednostavan način izrađivali izvještaje po smjernicama IBCS instituta.

U zadnjem predavanju predstavljen je rezultat suradnje Megatrendovih stručnjaka iz raznih odjela - prisutni su dobili mnoštvo ideja kako povezivanjem raznih tehnologija mogu dobiti korisne aplikacije u svom poslovanju.

Link konferencijske stranice je dostupan OVDJE,  a cijelu konferenciju moguće je pogledati putem Megatrendovog youtube kanala

15. travanj 2024 04:47