Hrvatska
StoryEditor

Oliver Dörschuck novi je izvršni direktor D-Marina

05. Svibanj 2021.
Oliver Dörschuck

Izvršni odbor D-Marin grupe sa zadovoljstvom objavljuje imenovanje Olivera Dörschucka kao novog izvršnog direktora, a odluka Odbora na snagu stupa 1. lipnja 2021., priopćeno je u srijedu iz te tvrtke.

Oliver u D-Marin donosi iznimno iskustvo i izvrsne rezultate stečene u industrijama ugostiteljstva i turizma, što će, navodi se u priopćenju, dodatno osnažiti D-Marin grupu u daljnjem rastu i postaviti nove standarde u upravljanju marinama i nautičkom poslovanju te ponuditi jedinstveno iskustvo našim gostima.

Oliver Dörschuck u D-Marin dolazi iz SSP Grupe, tvrtke koja dizajnira i upravlja restoranima u turističkim destinacijama, uključujući zračne luke, željezničke postaje te servisne stanice na autocestama. Na mjestu izvršnog direktora za kontinentalnu Europu nadmašio je tržišni rast kroz inovativne i učinkovite usluge i F&B koncepte, osvajajući natječaje te preuzimajući i integrirajući konkurente.

- Prije SSP-a, Oliver je bio dio tima TUI Grupe 14 godina, s najdužim stažem kao predsjednik Uprave za Njemačku, Austriju, Švicarsku i Poljsku. Za vrijeme njegovog upravljanja, kompanija je započela projekt 'TUI Customer Experience', s ciljem stvaranja dodatne vrijednosti na svakom koraku korisničkog putovanja uz pomoć digitalnih alata, što je iskustvo za koje očekujemo da će biti od velike koristi i u D-Marinu. Oliver Dörschuck je kreirao i pokrenuo nekoliko hotelskih brendova na Mediteranu te je vrlo iskusan u upravljanju dobiti - ističu iz D-Marina.

Ovo imenovanje jasan je odraz dugoročne strategije D-Marina u pružanju jedinstvenih i raznovrsnih doživljaja gostima kroz sve veću mrežu marina. Oliver Dörschuck nasljeđuje Stevena Rudnitskyja, aktualnog predsjednika i privremenog glavnog izvršnog direktora tvrtke D-Marin, koji će i dalje ostati aktivno uključen kao predsjednik.

20. travanj 2024 05:07