Hrvatska
StoryEditor

Osigurajte zelenu budućnost uz naše znanje!

26. Studeni 2020.
Održivi razvoj

IRES Ekologija je konzultantska tvrtka za održivi razvoj sa višegodišnjim iskustvom na projektima procjene utjecaja na okoliš državne, regionalne i lokalne razine. Mlad, ambiciozan i interdisciplinaran tim, sastavljen od: biologa, geologa, šumara, kemijskog inženjera, geografa, krajobraznog arhitekta i agronoma, u svakom projektu pokušava stvoriti dodanu vrijednost za klijenta i osigurati održivi razvoj zajednice.

Na više od 150 projekata smo procjenjivali utjecaj na okoliš županijskih i gradskih prostornih planova, razvojnih strategija, strategija razvoja urbanih aglomeracija i dokumenata iz sektora prometa, urbane mobilnosti, turizma, energetike i komunalne infrastrukture. Uz procjenu utjecaja na okoliš u izradili smo i brojne razvojne dokumente poput Akcijskih planova upravljanja posjetiteljima, Planova prilagodbe klimatskim promjenama, Strategije razvoja poljoprivrede, Krajobraznih osnova područja i sudjelovali na projektima razvoja zelene infrastrukture.

image
Ires Ekologija
foto

Neki od naših klijenata s kojima smo dosada surađivali su: Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstvo pomorstva prometa i infrastrukture, Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, Ministarstvo poljoprivrede, Karlovačka županija, Krapinsko-zagorska županija, Požeško-slavonska županija, Virovitičko-podravska županija, Grad Zagreb, Šibenik, Bjelovar, Sisak, Pula, Dubrovnik i općine Bol, Rakovica, Vrbanja, Sućuraj…

Tim tvrtke IRES Ekologija vam stoji na raspolaganju za stvaranje održive i zelene budućnosti!

24. travanj 2024 04:28