Hrvatska
StoryEditor

Počeo Liderov program ‘Lider kao coach‘

25. Veljača 2021.
LEADERSHIP INKUBATOR, Žana Goić Petričevićfoto Dražen Lapić

Leadership-inkubator – program 'Lider kao coach' počeo je u srijedu cjelodnevnom radionicom uživo na lokaciji Forum Zagreb.
Riječ je o Liderovu 67-satnom interaktivnom edukacijskom programu namijenjenom svima koji upravljaju i surađuju, odnosno rade s ljudima.

Program će se provoditi na iskustvenim radionicama, uživo i online putem platforme Zoom.

image
LEADERSHIP INKUBATOR, Žana Goić Petričević
foto Dražen Lapić

- Lider kao coach okuplja polaznike koji su menadžeri i lideri na različitim pozicijama u kompanijama te koji u okviru ovog programa uče vještine coachinga i usvajaju coaching mindset. U najširem smislu, cilj nam je potaknuti njihovo razmišljanje u sljedećem smjeru: postizanje poslovnog potencijala i razvoj ljudskih potencijala su dva dijela iste cjeline. U praktičnom smislu, krajnji cilj ovog programa je da polaznici usvoje konkretne vještine i dobiju praktične alate koji će im pomoći u poticanju razvoja njihovih ljudi te osigurati pozitivniji i produktivniji pristup u vođenju njihovih timova - kazala je povodom početka programa moderatorica Žana Goić Petričević, direktorica Bold Leadership Culturea.

Uz nju program vodi i direktorica Spirale izvrsnost Hrvojka Kutle koja ističe da program Lider kao Coach pruža polaznicima mogućnost da nauče i u sigurnom okruženju iskušavaju vještine ključne za osobni razvoj i razvoj drugih ljudi.

image
LEADERSHIP INKUBATOR, Hrvojka Kutle
foto Dražen Lapić

- Kvaliteta rada s ljudima kreće od kvalitete i uspješnosti u upravljanju samim sobom. Uspješni lideri, prvenstveno su uspješni jer poznaju sami sebe i učinkovito upravljaju svojim doživljavanjem i ponašanjem. Kvalitetno slušati, postavljati prava pitanja na pravi način, samo su neke od vještina koje savladavamo i usavršavamo kroz program - rekla je Kutle. 

Program osmišljen u četiri modula potiče razvoj kulture coachinga, učenja te liderskoga mentalnog sklopa razvojem lidera kao coacha kompetentnoga za stvaranje okoline u kojoj zaposlenici mogu ostvariti sav svoj potencijal i postati izvrsni. Nakon cjelodnevne radionice uživo, u prvom modulu Kako biti menadžer/lider/coach održat će se još dvije online radionice. Drugi modul koji kreće 17. ožujka bavit će se zanimljivom temom Kako osigurati uspješnost kroz odnos.

Više o programu 'Lider kao coach' pročitajte ovdje.

20. travanj 2024 09:03