Hrvatska
StoryEditor

Poslovna jesen u Art hotelu Like - Nove pogodnosti za jednostavnu i povoljnu organizaciju poslovnog smještaja

21. Rujan 2020.
Art hotel Like

Potpuno je jasno da je jesen vrlo izazovna u svakom segmentu poslovanja. Tržište iznajmljivanja turističkog smještaja posebno je pogođeno od samog početka izbijanja pandemije koronavirusa. Međutim, s obzirom da je Zagreb atraktivan i kao turističko i kao poslovno središte, dinamika poslovnih procesa i manjih sastanaka, zahtijeva dostupnost adekvatnog i pouzdanog hotelskog smještaja.

Art hotel LIKE – kvalitetan smještaj u samom središtu Zagreba prilagođen poslovnom načinu života

Bilo da se radi o poslovnom ili privatnom putovanju, shoppingu ili proputovanju, na prestižnoj zagrebačkoj adresi, u strogom centru grada, na križanju Draškovićeve i Vlaške ulice, smješten je Art hotel Like. U raznovrsnoj ponudi komfornog i udobnog smještaja ovog moderno uređenog hotela, čiji je interijer opremljen biranim dizajnerskim namještajem, poslovni gosti zasigurno će pronaći idealnu sobu za sebe.

Art hotel LIKE raspolaže s 25 smještajnih jedinica što ga čini idealnim mjestom za miran boravak u strogom centru grada. U ponudi su jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i obiteljske sobe. Sve sobe su opremljene inteligentnim hotelskim sustavom za kvalitetniju uslugu, bolju udobnost i veću sigurnost. Sobe su u potpunosti prilagođene potrebama brzog  poslovnog načina života. Prostran i udoban prostor lobija te ugodna mirna terasa s vrtom idealna su poslovna oaza za afterwork opuštanje ili za dovršavanje poslovnih obveza na laptopu uz osvježavajuće piće.

Members discount - 30 posto popusta za poslovne korisnike

Poslovna jesen u Art hotelu Like u znaku je raznih pogodnosti koje su prilagođene zahtjevima poslovnih gostiju s ciljem da im se omogući što jednostavnija organizacija smještaja i još povoljniji boravak u hotelu. Tako je za poslovne korisnike kreiran Members discount koji podrazumijeva 30 posto popusta uz fleksibilne uvjete rezervacije što znatno olakšava da se gost odluči na rezervaciju i da je isto tako lako i izmijeni u slučaju promjene poslovnih planova.

Komfornija soba i veća udobnost po nižoj cijeni!

I poslovnim, ali i ostalim gostima, koji rezerviraju smještaj direktno preko internetske stranice hotela ili putem emaila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. zajamčena je najniža cijena te imaju još nekoliko dodatnih pogodnosti. Primjerice, poslovni gosti koji rezerviraju single superior sobu imaju free upgrade u double single use sobu. Konkretno, to znači komfornija soba, a samim time i veća udobnost po istoj cijeni.

Direktnom rezervacijom gosti ostvaruju i besplatnu kasniju odjavu iz hotela (do 14:00 sati umjesto standardne odjave do 11:00 sati) te mogućnost rezervacije večere ili ručka u obližnjem restoranu O'brok uz besplatnu čašu pjenušavog vina za dobrodošlicu ili dodatna usluga transfera.

Za goste koji dolaze automobilom, parking je osiguran u garaži uz nadoplatu, a ona se nalazi u samoj blizini hotela.

Direktorica hotela Jadranka Bujas ističe da su ponosni što gosti prepoznaju trud koji se kontinuirano ulaže u uslugu, kvalitetu i razinu sigurnosti u ovim izazovnim vremenima. To dokazuje i veliki broj poslovnih gostiju koji posjećuju Art hotel Like i rado mu se vraćaju, kako zbog potrebe poslovnog smještaja tako i zbog privatnih razloga kada traže kvalitetan smještaj za odmor i opuštanje sa svojom obitelji.

Za više informacija dovoljan je samo jedan klik na službenu web stranicu hotela.

25. travanj 2024 23:56