Hrvatska
StoryEditor

Sve više trgovaca prelazi na online prodaju zbog koronavirusa, mnogi nude i besplatnu uslugu kreiranja web stranice

24. Ožujak 2020.
Dostava paketafoto Getty Images/istockphoto
‘Određene industrije, posebice trgovci, primoreni su u ovom razdoblju preći na online poslovanje. Tu smo da pomognemo.‘ govore nam iz tvrtke Comms.

Pojava koronavirusa direktno utječe na poslovanje mnogih industrija. Za neke od njih moguće je poslovanje preseliti online. Sve više svjedočimo narudžbama hrane i namirnica preko interneta, teretane nude live-stream treninge preko online platformi, a trgovci otvaraju online trgovine.

'Postoji manji broj industrija čiji se procesi poslovanja neće uvelike promijeniti. No trenutno je generirana ogromna količina tvrtki koje mijenjaju procese rada te sele poslovanje online.' objašnjava Mario Benič, CEO kompanije Comms. Naime, Comms nudi softver koji je upravo usmjeren na prebacivanje poslovanja online, ili kako oni kažu - eCommerce.

‘Online poslovanje već godinama kuca na vrata Hrvatske. Iako u našem mentalitetu još uvijek postoji svojevrsni otpor, s novonastalom situacijom u Hrvatskoj prelazak na online trgovinu za neke industrije bit će spas za poslovanje, a za korisnike jedino moguće rješenje u ovom razdoblju.' nadodaju. U ovom razdolju, tvtka Comms nudi besplatno korištenje njihovog servera svima, ali i besplatnu izradu stranica nekomercijalnim institucijama.

'Da bismo pomogli poduzećima i institucijama koje prelaze na online prodaju zbog epidemije COVID-19, ovim putem proglašavamo besplatno korištenje naše platforme koja omogućuje organizacijama da uspostave i upravljaju svojim aktivnostima e-trgovine.' govori Benič.

'Također, na besplatni angažman tvrtke Comms po pitanju postavljanja, dizajna i 'punjenja' stranice mogu računati zainteresirane neprofitne institucije. Komercijalne će trebati pokriti cijenu hladnog pogona koja je u slučaju jednostavnijih stranica 199 EUR.'

18. travanj 2024 09:38