Hrvatska
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Zvonimir Boban preuzeo restoran Boban, Smjena na čelu ZTC-a, novi direktor u BIPI…

25. Lipanj 2021.
Zvonimir Boban

Zvonimir Boban preuzeo je vlasništvo i direktorsku poziciju u tvrtki M.M. – BOBAN – BOBAN, odnosno zagrebački restoran Boban od sestre Ivanke Jurković, i dodijelio prokuru Damiru Jurkoviću, voditelju restorana. Članovi obitelji Boban imaju još jedan restoran u središtu Zagreba, Vinodol, koji je u vlasništvu Zvonimirovog brata Dražena Bobana, te njihovih roditelja Marinka Bobana i Marije Boban.

Dosadašnji član Uprave ZRAKOPLOVNO-TEHNIČKOG CENTRA Zdravko Klanac novi je direktor umjesto Ivice Grebenara, koji je protekle tri godine bio predsjednika Uprave u državnoj tvrtki za održavanje borbenih, protupožarnih, školskih i civilnih aviona te helikoptera.

Dosadašnji prokurist BIPE Marijan Bošković imenovan je direktorom umjesto Markusa Geyera. Na toj se poziciji pridružio Kaiju Patakyju.

Vodeće nadzornice u HRVATSKOJ KONTROLI ZRAČNE PLOVIDBE zamijenile su pozicije u NO-u: Vidana Megla sad je predsjednica NO-a, a Dora Matošić njezina zamjenica.

Nikola Šuškavčević i Tono Horvat nisu više prokuristi u STRABAGU.

Ashkan Hosseini pridružio se na direktorskoj poziciji u E.ON-u HRVATSKA Andreasu Rörigu umjesto Alene Rozsypalove. Davorki Orač dodijeljena je prokura.

Branimir Legac vratio se na direktorsku poziciju u tvrtki FEROIMPEX AUTOMOBILSKA TEHNIKA (na kojoj je bio od 2010. do 2013.) umjesto druge suvlasnice Habibe Legac.

Mateja Nižić nova je zamjenica predsjednika NO-a EKOPLUSA umjesto Eddyja Ropca, a Jasna Kukuljan nova je članica NO-a umjesto Thierryja Rindisija.

Vlasnik PATERA-PROJEKTA i BEGAMONT GRAĐENJA Ante Šarić povukao se u obje tvrtke s mjesta direktora i preuzeo prokuru, a za direktoricu je imenovao Ružicu Šarić, koja se na tim pozicijama pridružila Stipanu Šariću.

Boris Viktorovski novi je član Uprave DON DONA iz Svetog Ivana Zeline, koji je u vlasništvu istoimene slovenske pekarske grupacije.

Ante Bračić opozvan je s direktorske pozicije u tvrtki ENERGY 9 iz Slatine. Ivan Kozina sad je ostao jedini direktor, uz prokurista Darija Vladimira Jozića.

Zaključen je stečajni postupak za PROJEKT INŽENJERING iz Požege u vlasništvu Igora Starčevića i Krešimira Krizmanića. Stečajni upravitelj uspio je iz stečajne mase naplatiti 74 posto od 423 tisuće kuna potraživanja radnika. Ostali vjerovnici ostali su 'kratki' za ukupna potraživanja od 6,3 milijuna kuna.

U Sudskom registru tek je prošlog tjedna objavljeno da je Tiziano Simon još 7. rujna 2020. podnio ostavku na članstvo u Upravi TOWER CENTERA RIJEKA.

ZAGREBAČKA BANKA pripojila si je tvrtku kći POMINVEST za poslovanje nekretninama.

IMPORTANNE RESORT Cirila Zovka promijenio je naziv u ROYAL HOTELS & RESORT.

Marina Abramić nova je predstavnica radnika u NO-u VARKOMA umjesto Tomislava Ledinskog.

Matjaž Marinšek novi je direktor tvrtke BUBAMARA SVE ZA DJECU umjesto Janka Vogelmuta, a prokura je dodijeljena Tadeji Šteharnik.

Dosadašnji prokurist tvrtke AUTOPRIJEVOZNIK KLJAJIĆ Marijan Kljajić novi je direktor umjesto Ankice Kljajić. Na toj se poziciji pridružio vlasniku Mariju Kljajiću.

Anita Zlopaša nova je vlasnica tvrtke LUXURY REAL ESTATE iz Zagreba umjesto pok. Milana Zlopaše.

Renata Hižak izašla je iz vlasničke strukture GRAFKO-CASPARA iz Varaždina. Suvlasnici su ostali predsjednik Uprave Libor Weiser i član Uprave Damir Hižak, koji je Renati Hižak prepustio vlasništvo CASPAR TURISTA, ali je ostao direktor te tvrtke.

Maja Blažević nova je direktorica tvrtki KIKA UPRAVLJANJE NEKRETNINAMA i MIVG UPRAVLJANJE NEKRETNINAMA umjesto Jana Biniosseka i Davida Alexandera Ernsta Hilla. Ista promjena obavljena je tjedan dana ranije u tvrtki HEMISPHERE ZAGREB PROPERTIES.

Kevin Joseph Dowd i Elizabeth Mun-Yee Kwong pridružili su se Luki Šmicu na direktorskim pozicijama u varaždinskom UPCHAINU.

27. travanj 2024 19:24