Hrvatska
StoryEditor

U novom broju Lidera čitajte o tržištu kućnih ljubimaca, provjerite retrospektivu godine i saznajte što kaže pionir tržišta kriptovaluta

19. Prosinac 2019.

Novi broj Lidera koji stiže tik pred blagdane donosi temu broja o kućnim ljubimcima i milijardama koje se vrte da bi naši ljubimci bili zadovoljni i sretni. Kabanice za pse i mace su već old school. Sada postoji veliki broj proizvoda ali i usluga, poput vrtića i hotela koje tetoše ljubimce i prazne novčanike vlasnika. Sve o ljubimcima saznala je Željka Laslavić.

Milan Horvat, pionir hrvatskog tržišta kapitala ponovno postaje pionir, ovaj put tržišta kriptovaluta. Osnivač Fima grupe, prve brokerske kuće u Hrvatskoj kao i Varaždinske burze, danas je predsjednik uprave Fima. U velikom intervjuu saznajte što je sve rekao našoj urednici Matildi Bačelić.

Lider na kraju godine donosi i retrospektivu 2019. godine. Što je obilježilo ovu poslovnu godinu i zašto su političari opet bili u većem fokusu od poduzetnika sažeo je Edis Felić, dok je Goran Litvan izvukao 50 najzvučnijih menadžerskih smjena 2019. godine.

Društvena mreža videouradaka Tik Tok osvaja mlađe generacije i širi se svijetom poput groznice. Zašto je tome tako i kako zaraditi na ovoj društvenoj mreži saznala je Nikolina Oršulić.

Sjećanje na život i rad bivšeg guvernera Hrvatske Narodne banke Željka Rohatinskog opisala je Gordana Gelenčer u tekstu Roha i njegova epoha.

Cijeli prilog možete pročitati u digitalnom i tiskanom izdanju Lidera.

16. travanj 2024 14:07