Hrvatska
StoryEditor

U novom broju Lidera saznajte kako izbjeći stečaj, koje su mračne strane inovacija, što priča Marica Vidaković i sve o ilegalnom IPTV-u

09. Siječanj 2020.
Lider cover
Piše:
piše Jozo Knez
[email protected]

Prošlu godinu obilježili su stečajevi dviju velikih kompanija u kojima je najveća suvlasnica država. Počelo je s Uljanikom, a završilo s Đurom Đakovićem. Kako izbjeći stečaj doznao je Goran Litvan koji u temi tjedna nudi i 'kviz', koji može pomoći da u budućnosti izbjegnete crni scenarij te deset najčešćih uzroka propasti kako se one ne bi dogodile vama.

Iza nas je najuzbudljivija priča sa Zagrebačke burze, ona o preuzimanju Kraša. No javnost sada zanima što dalje i što će se dogoditi s najslađom kompanijom u Hrvatskoj. Kako bi saznao sve detalje i finese Edis Felić odradio je zanimljiv intervju s prokuristicom Kraša, Maricom Vidaković.

Trump je poslao dron i smaknuo iranskog generala Kasima Sulejmanija, ali sada prijeti Iran koji s puzajućom osvetom može uvelike našteti svjetskoj ekonomiji. Hoće li se to dogoditi i što ako se dogodi, saznao je Vanja Figenwald.

Postoji mračna strana svega, pa tako i inovacija, ali da kriza prijeti tisućama tvrtki zbog napretka teško je povjerovati. Ali Kata Pranić nas uvjerava baš u to. Streloviti razvoj mogao bi nam se obiti o glavu.

Isplati li se u Hrvatskoj posjedovati web shop i može li se prodajom istoga zaraditi saznala je Ksenija Puškarić, dok se Jozo Knez bavio sivom zonom ilegalnog IPTV-a. Jesu li ilegalci sigurni ili na njih netko motri čitajte u tiskanom ili digitalnom izdanju Lidera.

21. travanj 2024 15:39