Hrvatska
StoryEditor

UBER - Pozicija direktora u Hrvatskoj prazna već nekoliko mjeseci

12. Rujan 2020.
Giovanna D'Esposito
Piše:
piše Matilda Bačelić
[email protected]

Nakon što je početkom travnja Davor Tremac otišao s pozicije direktora Ubera u Hrvatskoj, njegov nasljednik još nije izabran.

– Još tražimo najboljega kandidata za poziciju direktora Ubera u Hrvatskoj, želimo biti sigurni da ćemo pronaći najbolju osobu za tu poziciju. Lokalni tim ulaže maksimalan napor u to kako bismo nastavili predstavljati nove proizvode. Uz to stalno pružamo potporu vozačima i korisnicima, a jačanje sigurnosti sada nam je prioritet – kažu u Uberu na upit zašto još nemaju novoga čelnog čovjeka. 

​Prema podacima iz Sudskog registra, direktori su François Pascal Chadwick (SAD) i Sebastien Serge Dupont (Nizozemska). U Uberu kažu da se hrvatsko tržište interno i operativno ubraja regiju jugozapadne Europe koju u ovom trenutku vodi Giovanna D’Esposito.

– Iako je hrvatsko tržište relativno malo prema prihodima, svijetao je primjer Uberova uspjeha na globalnoj razini. Nastavljamo lansirati nove proizvode po hrvatskim gradovima i osnaživanjem odnosa s partnerima vozačima. Pandemija je na nas utjecala na globalnoj razini. Međutim, od svibnja poslovanje pokazuje stabilan trend oporavka u cijeloj Hrvatskoj, s tim da se broj vožnji stalno povećava – kažu u Uberu.

17. travanj 2024 00:17