Hrvatska
StoryEditor

Udruga Glas poduzetnika okupila više od deset tisuća članova

09. Svibanj 2020.
Dražen Oreščanin

Udruga Glas poduzetnika samo mjesec dana nakon osnutka okupila je više od deset tisuća članova. Zbog tog broja postala je, kaže izvršni direktor Dražen Oreščanin, najveća neprisilna udruga poslodavaca i poduzetnika u Hrvatskoj. Pred njom je sada profesionalizacija i zapošljavanje prvih dviju osoba, koordinatora i specijalista za članove.

 

Također se planira sljedeći tjedan staviti u produkciju web za članove na kojem će im se nuditi dodatne usluge: postojeća FAQ sekcija, ponude B2B, prijava nekorektnog ponašanja inspekcije, pravna pomoć za članove, organizacija edukacija, materijali s odbora itd. Članovi će imati mnogo pogodnosti i mogućnosti, i to bez naknade, pa Oreščanin još jedanput poziva sve koji se još nisu učlanili, a planirali su, da to učine. Udruga nastavlja boriti se za Hrvatsku 2.0. i svoja četiri postulata: više rada, digitalizaciju, manje poreze i više pravde.

– U međurazdoblju do izbora teško je vjerovati da će se Vlada upustiti u bilo kakve reforme i rezove, ali mi nastavljamo gurati svoje zahtjeve i kratkoročno i dugoročno. U sljedećih nekoliko dana adresirat ćemo i prema institucijama i prema javnosti još nekoliko važnih problema – najavljuje Oreščanin.

22. travanj 2024 13:03