Hrvatska
StoryEditor

Vrijeme je da se počnu brojiti šleperi s robom za izvoz - evo 12 kontejnera odlazi u SAD

01. Lipanj 2020.
Ancona grupa

Godinama jednaki prilozi na početku TV dnevnika, doček turista na granici ili naplatnim kućicama, ove će godine poprimiti dramatične razmjere. Vrijeme je da se počnu brojiti šleperi s robom za izvoz, a ne rijetki hrabri turisti iz Slovenije ili Češke - napisao je glavni urednik Lidera Miodrag Šajatović u svojoj kolumni početkom svibnja. 

E pa došlo je vrijeme da počenemo brojati. I evo prvog:

- Započeli smo isporuku još jednog odličnog projekta preko Velike Bare. U Atlantu šaljemo 12 kontejnera razvlačnih sofa za projekt Hyatt Place - Perimeter Center - napisali su na svojem facebook profilu Ancona Grupa. 

Ancona grupa d.o.o. iz Đakova, osnovana je 2000., kada joj je primarna djelatnost bila trgovina, a od 2003., kaže njezin vlasnik i direktor Markica Stanušić, samostalno proizvodi namještaj. Prvotno je bila riječ o kuhinjama, a od 2005. godine krenuli su u gradnju vlastite tvornice, danas impresivnog zdanja sa širokom ponudom. Namještaj su izlagali od Dubaija do Katara, pa i u Libiji. Ipak, svoju poslovnu orijentaciju usmjerili su na zapadnu Europu.

25. travanj 2024 06:27