Kompanije
StoryEditor

Bolt uveo mogućnost odabira višestrukih odredišta u sklopu svojih vožnji  

21. Siječanj 2020.
Bolt aplikacija

Bolt, bivši Taxify vodeća europska platforma za pružanje usluge prijevoza uveo je novu značajku u svojoj mobilnoj aplikaciji koja omogućuje korisnicima odabir dodatnih odredišta u sklopu svojih vožnji.

Mogućnost dodavanja više odredišta biti će dostupna korisnicima posljednje verzije aplikacije Bolt. Korisnici koji pretražuju svoje željeno odredište će primjetiti plus znak s desne strane adresnog polja. Trebati će odabrati “+” kako bi dodali dodatnu destinaciju za svoju vožnju. U sklopu svoje vožnje mogu imati ukupno tri odredišta od kojih je zadnje konačno odredište njihove vožnje.

Nova značajka omogućuje putnicima da unaprijed vide cijenu vožnji koje uključuju više odredišta. Vozač će u sklopu svoje aplikacije vidjeti sva stajališta na mapi nakon što starta vožnja.

Nova mogućnost će postepeno biti uvedena svim korisnicima Bolt aplikacije na Android i iOS platformama ovog mjeseca.

Bolt je europska platforma koja je usmjerena na jednostavniji, brži i pouzdaniji urbani prijevoz i jedna je od najbrže rastućih  platformi za prijevoz u Europi i Africi, a trenutno broji oko  30 milijuna korisnika u više od 35 zemalja diljem svijeta.

19. travanj 2024 08:11