Kompanije
StoryEditor

HPB urednim klijentima podmiruje do pet mjesečnih anuiteta

05. Prosinac 2019.

Nakon najpovoljnijih APN kredita, HPB uvodi benefite i za korisnike nove vrste nenamjenskih kredita - fokus je na urednu otplatu. Kreditna ponuda Hrvatske poštanske banke od 5. prosinca bogatija je za nenamjenski kredit u kunama s fiksnom kamatnom stopom i rokom otplate od dvije do pet godina tijekom kojih banka podmiruje cijeli anuitet u mjesecu kad je klijentu rođendan, stoji u priopćenju.

Novi nenamjenski kredit HPB odobrava u iznosu od 10.000 do 100.000 kuna, s fiksnom kamatnom stopom od 6 posto (EKS 7,59%) uz uključen trošak osiguranja otplate ili 6,5 posto (EKS 6,7%) bez police osiguranja. Pravo da svake godine tijekom trajanja kredita plati jedan anuitet manje, klijent ostvaruje urednim ispunjavanjem obveza prema Banci. Novi kredit bit će u ponudi šest mjeseci, do 31. svibnja 2020. godine, a banka ne naplaćuje naknadu za njegovu obradu.

Hrvatska poštanska banka fokusirana je na zahtjeve klijenata i konkurentnu ponudu za svakodnevne usluge kao i za financiranje njihovih životnih potreba. U godinu dana ukupni krediti stanovništvu porasli su oko milijardu kuna, uz rast i stambenih i nenamjenskih. Nakon APN kredita za koje je ponudila najnižu kamatnu stopu od 2,09 posto i osvojila 15 posto tržišta, HPB je odlučila i korisnicima nenamjenskih kredita pružiti benefite i olakšati otplatu. 

Povjerenje više od 600 tisuća klijenata i njihov stalni rast potiču nas da nudimo najpogodnija rješenja i uvjete koji će im omogućiti jednostavnije i uspješnije upravljanje financijama. I nova  vrsta nenamjenskog kredita potvrda je da je naš prioritet odgovorno kreditiranje i briga o financijskoj urednosti klijenta.  

25. travanj 2024 20:26