Kompanije
StoryEditor

Jačanje hrvatske IT scene - Factory postao prvi partner tvrtke Pimcore

25. Veljača 2020.
Hrvatska IT scena

Jedna od najboljih hrvatskih development tvrtki, Factory, postala je sredinom veljače prvi partner softverske tvrtke Pimcore u Hrvatskoj. U Factoryju ocjenjuju da je time ojačan položaj Hrvatske na informatičko tehnološkoj sceni u svijetu te dokazano da se ulaganjem u zaposlenike i okretanjem novim tehnologijama postaje  doista konkurentniji na tržištu.

Factory ima urede u Virovitici i Osijeku, od 2012.godine dizajnira i razvija web i mobilne aplikacije za klijente diljem svijeta, redovito prati nove trendove i uči o novim platformama koje mogu olakšati poslovanje stranaka. Tako su prošle godine počeli koristiti platformu Pimcore koja omogućuje upravljanje velikom količinom podataka pri čemu se ispostavilo da je održavanje Pimcorea lagano i da će raditi savršeno bez obzira na povećanje broja korisnika na mrežnoj stranici. Velika prednost Pimcorea je, kažu u Factoryju, jednostavan pronalazak podataka u par klikova, mogućnost promjene na svom web sjedištu i davanje korisnicima najnovijih informacija bez ovisnosti o tvrtki koja je razvila web sjedište.

Pimcore čini šest glavnih sastavnica koje se razvijaju ovisno o potrebama organizacije te ih se može koristiti sve ili spajati više njih, a može se razviti i samo jedna, prilagođena pojedinačnom poduzeću. U Factoryju smatraju da je to pravo rješenje za tvrtke koje koriste određene CRM, ERP ili SAP sustave te žele povećati mrežnu prisutnost, digitalizaciju i objediniti podatke.

25. travanj 2024 10:05