12. svibanj 2020.

Dell EMC PowerStore donosi revoluciju u izvedbu i fleksibilnost infrastrukture pohrane podataka

Dell EMC PowerStore   

Dell Technologies, lider na području sustava pohrane podataka, predstavio je modernu infrastrukturnu platformu Dell EMC PowerStore, koja je zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji do sedam puta brža i sa tri puta boljim vremenom odaziva od prethodnih Dell EMC rješenja za pohranu podataka. Riječ je o modernoj platformi za pohranu podataka s jedinstvenim dizajnom, inteligentnom automatizacijom i prilagodljivom arhitekturom. Zahvaljujući PowerStore-u, organizacije mogu ubrzati donošenje odluka, pristup podacima i performanse aplikacija.

PowerStore pojednostavljuje IT infrastrukturu podržavajući širok raspon tradicionalnih i modernih workload-a pomoću svoje scale-up i scale-out arhitekture za block, file i VMware vVols. Sedam je puta brži i sa tri puta boljim vremenom odaziva od prethodnih Dell EMC midrange diskovnih polja i to zbog svog NVMe dizajna i podrške za Storage Class Memory koju pokreću Intel® Optane™ SSD-ovi. Uz to, korisnici mogu uštedjeti na IT budžetu i kapacitetu uz always-on deduplikaciju, kompresiju i zajamčenu redukciju podataka u omjeru 4:1.

Korisnici ističu da im je glavna prepreka u postizanju digitalne transformacije neprestana napregnutost između podržavanja sve većeg broja radnih opterećenja - od tradicionalnih IT aplikacija do analitike podataka, ograničenja troškova te ograničenja i složenosti njihove postojeće IT infrastrukture. Dell EMC PowerStore kombinira automatizaciju, tehnologiju nove generacije i novu softversku arhitekturu kako bi osigurao infrastrukturu koja pomaže organizacijama odgovarati na suvremene potrebe.“, istaknuo je Dan Inbar, predsjednik i generalni menadžer za pohranu podataka Dell Technologiesa.

Moderna infrastruktura za doba informacija

Autonomna programabilna infrastruktura pojednostavljuje razvoj aplikacija i smanjuje vrijeme implementacije s integracijom VMware-a i podrškom za vodeće alate za orkestraciju, uključujući Kubernetes, Ansible i VMware vRealize Orchestrator. Pri tome, strojno učenje automatizira radno intenzivne procese poput početnog postavljanja volume-a, migracije, load balancing-a i rješavanja problema.

Uvid u infrastrukturu

Dell EMC CloudIQstorage, softver za nadgledanje i analitiku kombinira strojno učenje i inteligenciju za analizu performansi i kapaciteta te povijesnog prikaza Dell EMC infrastrukture. Dell Technologies planira integrirati CloudIQ u cjelokupni portfelj kako bi se omogućio još detaljniji uvid u infrastrukturu.

Nadalje, PowerStore transformira podatkovne centre i omogućuje organizacijama razvijanje infrastrukture koja je prilagođena njihovim poslovnim potrebama u suvremenim uvjetima:

Arhitektura zasnovana na containerima

PowerStoreOS, softverska arhitektura koja se temelji na arhitekturi containera, omogućava portabilnost, standardizaciju i iznimno kratko vrijeme ugradnje najnovijih mogućnosti koje postoje na tržištu.

AppsON

PowerStore je jedini zasebno izgrađen storage sustav koji sadrži ugrađeni VMware ESXi Hypervisor, pruža veću fleksibilnost i idealan je za podatkovno intezivne zadatke.

Jednostavnost migracija

Novi alati unutar PowerStore Manager čarobnjaka omogućuju korisnicima automatizaciju čitavih migracija u manje od deset klikova. Korisnici tako mogu iskoristiti brojne mogućnosti koje ne ometaju migraciju iz postojećih sustava, poput Unity, SC, PS serija, VNX i XtremIO.

Dell tehnologije na zahtjev (DTOD)

Pomoću DTOD-a, PowerStore korisnici mogu odgovoriti na nova radna opterećenja i zahtjeve za uslugom s fleksibilnim kapacitetom i ekonomičnošću cloud-a. Organizacije mogu birati između dva modela fleksibilne potrošnje s mogućnostima kratkoročne i dugoročne obveze, uključujući novi jednogodišnji termin fleksibilne potrošnje. Globalna podrška, implementacija i usluge upravljanja mogu se uključiti kako bi se pojednostavilo upravljanje IT infrastrukturom.

Dell EMC Future-Proof Program nadodaje Anytime Upgrades

PowerStore pokriven je Dell EMC Future-Proof programom koji pruža veći izbor, predvidljivost i zaštitu ulaganja putem Anytime Upgrades-a, najfleksibilnijeg programa kontrole nadogradnje u industriji. Za razliku od drugih programa za kontrolu nadogradnje, kupci mogu proširiti ili poboljšati svoju PowerStore performanse i kapacitet nakon 180 dana. Kombinacija Anytime Upgrades-a i prilagodljive arhitekture Dell EMC PowerStore-a učinkovito se okončava ometanje u migraciji platforme.

Fleksibilnost clouda sa PowerStoreom

Provjereni Dell Technologies Cloud dizajni za PowerStore primjenjuje fleksibilnost zahtjevnih radnih opterećenja u hibridnom cloud okruženju. Tako, Dell EMC Cloud Storage Services mogu izravno povezati PowerStore sa svim glavnim javnim cloud-ovima, uključujući Amazon Web Services (AWS), Azure i Google Cloud kao upravljivu uslugu. Usluge pohrane na cloud-u pružaju povratak podataka kao uslugu (Data Recovery as a Service - DRaaS) za VMware Cloud na AWS-u. Uz to, PowerStore se može implementirati kao opcija za pohranu u okviru Dell EMC PowerOne autonomne infrastrukture, što ubrzava prelazak organizacije na operacije poput cloud-a.

Dell EMC PowerStore sada je dostupan širom svijeta, a kao opcija za PowerOne autonomnu infrastrukturu od ovoga ljeta. Sve informacije i detalje možete saznati na Dell EMC PowerStore.