Tehnopolis
StoryEditor

Online pretplatom do najboljih proizvoda

12. Rujan 2015.
Piše:
lider.media

Uslužne službe i online trgovine koji funkcioniraju preko modela pretplate mogle bi uskoro potpuno preuzeti globalno tržište. Tako se više ne morate bojati da ćete ovaj mjesec ostati bez željenog proizvoda ili da ste nešto zaboravili, budući da ove službe misle za vas.

Neovisno o tome koliko zarađujte na mjesec i koji su vam afiniteti za vas sigurno postoji idealna trgovina ove vrste. Ovo su neki od od najzanimljivijih primjera.

1. Dollar Shave club

Pretplatite li se na ovu uslugu svaki mjesec dobit ćete potreban broj žileta za brijanje. Cijena je podosta jeftinija od one najpoznatijih svjetskih brendova, a korisnici kažu jednako kvalitetna.

2. Bombfell

Ako ste muškarac kojem je stalo da bude odjeven sa stilom, koji želi biti u korak sa svjetskim trendovima ovo je prava stvar za vas. Bombfell ima svoje stiliste koji svaki mjesec odabiru najbolje odjevne kombinacije kombinirajući ponudu prestižnih brandova poput Ben Sherman, French Connection, Threads 4 Thought, Mavi, Farah, Toscano, Domestic Workwear, BTNS i Howe. Cijene su vrlo povoljne, a spomenute usluge stilista su besplatne.

3. Fabletics

Za samo 5 dolara mjesečno fitness fanatici svaki mjesec mogu obnoviti svoju kompletnu opremu za vježbanje, a popust kod prve kupnje je 50 posto.

4. Zockster

Čarapa nikad dosta. Za 14 dolara mjesečno Zockster će se pobrinuti da vam nikad više ne fali čarapa.

5. Pretplate na ’streaming’

Za one koje ne mogu bez svoje mjesečne doze filmova i serija pretplatiti se na željene kanale čini se kao najbolja opcija. Zamislite samo koliko možete uštedjeti u odnosu na ’dobra stara vremena’ videoteka kad ste u prosjeku više  novaca trošili na manji broj odgledanih filmova Osim novih proizvoda svijeta zabave, ’streaming’ kanali imaju i velik izbor klasičnih filmova i serija. Amazon Prime i Netflix su trenutno svjetski lideri kada pričamo o ovoj ponudi.

6. Nature Box

Ovaj servis profilirao se kao vodeći za opskrbljivanje svojih mušterija zdravom, organskom hranom. Za manje od 20 dolara mjesećno možete birati između više od 100 prehrambenih proizvoda.

7. Quip

Nikad ne podcjenjujte dobru četkicu za zubu. Ne samo da je dobru četkicu teško pronaći, nego kad ju jednom ljudi i pronađu, često zaborave da ju treba i redovno i mijenjati. Ako se pretplatite na Quip, dobit ćete visoko kvalitetnu električnu četkicu, a svaka 3 mjeseca poslat će vam novu glavu četkice i pastu za zube.

19. travanj 2024 19:08