Tehno
StoryEditor

Pametni telefoni koji svakodnevno pomiču granice

21. Lipanj 2021.
Galaxy S21 Ultra 5G

Bez pametnih telefona život bi u današnje vrijeme bio nezamisliv. Povezuju nas s ostatkom svijeta, omogućavaju i olakšavaju komunikaciju te upotpunjuju naše slobodno vrijeme. Zbog užurbanog načina života kojeg čine mnoge i učestale poslovne te privatne obaveze, potrebno je imati pametni telefon kojim ćemo jednostavnije, brže i bezbolnije rješavati svakodnevne zadatke i obaveze.

Pametni telefoni iz Samsung Galaxy S21 5G serije imaju sve što je potrebno kako bi išli u korak s vašim potrebama. Karakterizira ih svakodnevno pružanje vrhunskog korisničkog doživljaja kojeg omogućava jača i izdržljivija baterija te najbrži, najsnažniji i najinteligentniji čip do sada u Galaxy uređaju, uz zaslon koji brzinom osvježavanja do 120Hz ide u korak s „akcijom“.

Život postaje lakši uz pregršt memorije

Samsung Galaxy S21 5G i S21+ 5G dolaze u verziji od 128 GB i 256 GB, uz 8 GB radne memorije, dok je Galaxy S21 Ultra 5G dostupan u verziji od 128, 256 i 512 GB, s 12 GB radne memorije, tako da možete biti sigurni da vam nikada neće ponestati prostora za pohranu bitnih podataka i dokumenata, kao i  omiljenih fotografija, videozapisa i aplikacija. O podatcima na pametnim telefonima iz Samsung Galaxy S21 5G serije brine Samsung Knox sigurnosna platforma koja pruža stalnu visoku razinu zaštite, čime osigurava vaš telefon i pruža vam više povjerenja u dozvole vezane za vaše podatke i aplikacije.

Umjetna inteligencija na pametnom telefonu

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, ujedno i najmoćniji uređaj Galaxy S21 5G serije, čine najnaprednije mogućnosti umjetne inteligencije do sada. Uz to, dolazi s podrškom za S pen olovku koja nudi prirodan osjećaj pisanja. Ova jedinstvena olovka niske latencije omogućuje vođenje bilješki tijekom sastanka i potpisivanje bitnih dokumenata dok radite iz udobnosti svog vlastitog doma, a svojim preciznim vrhom ujedno olakšava uređivanje fotografija i crtanje.

Najviša moguća rezolucija na pametnom telefonu

Samsung Galaxy S21 5G pametne telefone upotpunjavaju prvoklasne kamere s mnogobrojnim opcijama i značajkama kojima se lako dobivaju najbolji kadrovi i snimke. Moćna kamera visoke rezolucije Galaxy S21 Ultra 5G s novim senzorom od 108MP pruža jasnije nego ikad fotografije s puno vjernijim i bogatijim prikazom boja. Galaxy S21 pametni telefoni dolaze i sa Space Zoom funkcijom s kojom ćete uvećati fotografije i do 100 puta kako bi ste vidjeli i najsitniji detalj, dok opcija Director's View omogućava korisnicima da odaberu kutove svojih fotografija i tako upravljaju procesom snimanja kao profesionalci, što je itekako važno u poslu.  

U noćnim ili u uvjetima slabijeg osvjetljenja, Bright Night mogućnost osigurava savršene kadrove i snimke ispunjene živopisnim bojama automatski osvjetljavajući prizore snimke uz poboljšan noćni način rada. Isto tako, Galaxy S21 pametni telefoni opremljeni su i sa sjajnom  prednjom kamerom za savršene selfije zahvaljujući stabilizaciji na bazi umjetne inteligencije.

Pametne telefone iz Samsung Galaxy S21 5G serije krasi profinjeniji, funkcionalniji i sofisticiraniji dizajn, a dostupni su u nekoliko fantomskih boja s atraktivnom mat završnom obradom. Samsung Galaxy S21 5G pametni telefoni vodootporni su po IP68 standardu, dok otpornost na ogrebotine i oštećenja ekrana pruža Gorilla Glass Victus™, najtvrđe staklo na Samsung pametnom telefonu ikada.

21. travanj 2024 15:37