Što i kako
StoryEditor

Dobrodošli na novu internetsku stranicu Lidera! Nove rubrike, novi sadržaj, novo korisničko iskustvo!

18. Rujan 2019.

Dobrodošli na novu internetsku stranicu Lidera!  Znamo koliko vam je važno vaše vrijeme, zato smo se potrudili da dobijete probrane poslovne informacije s dodanom vrijednošću, a sve to uz pomoć nove tehnologije i Liderovih opinion makera.

Od nas možete očekivati svakodnevne komentare vrhunskih stručnjaka iz svih sektora i industrija na aktulane teme i vijest. Uz to, prilagodili smo vizualni izgled stranice, obogatili je s nekoliko novih rubrika, a sve kako bi do vas stizalo još više kvalitetnog sadržaja. 

Nećemo vas zamarati velikim opisima noviteta koje donosimo, ali evo samo brzog pregleda nove stranice kako bi uvijek znali gdje možete pronaći informaciju koja vas zanima:

Poslovna scena – rubrika u kojoj objavljujemo najvažnije vijesti iz Hrvatske i svijeta, ali i ključne kompanijske vijesti. U ovu smo rubriku odlučili i osvježiti s Tehnopolisom, poznatom Liderovom hi-tech rubrikom.

Što i kako – svakog poduzetnika zanima koje potpore može dobiti, što se nudi kroz europske fondove, na koje energetske natječaje se može prijaviti i što mora učiniti da bi ta prijava bila pravilno napisana, koje prednosti i znanja može steći upisom u MBA program, kako pripremiti tvrtku za nasljednika… Rubrika 'Što i kako' odgovara na ta i mnoga druga pitanja.

Lider intelligence – što rade naše najveće kompanije i kako to rade, koji su njihovi razlozi uspjeha, koje su korake napravili da bi bili tu gdje su sada: rubrika Lider intelligence redovito će objavljivati analize poslovanja i trendova kako u Hrvatskoj tako i u svijetu.

Komentari – ono čime se Lider izuzetno ponosi su vrsni komentatori i stručnjaci iz raznih područja – od poreza i prava do trgovine i izvoza. Njihovo oštro pero i drugačiji pogled nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Lider+ - šest je ključnih rubrika u ovome dijelu – Liderovi klubovi (Klub izvoznika, Studentski Lider klub i Klub obiteljskih tvrtki), poseban projekt Lider invest i naš Lider trend. 

Konferencije – organizacija konferencija važan je dio našeg poslovnog razvoja. Konferencijskim sadržajem pokrivamo gotovo sve branše i ključne ljude industrija.

Pratite nas, a mi ćemo za vas informacije staviti u poslovni kontekst.

19. travanj 2024 01:56