Što i kako
StoryEditor

English café u Lideru: Izazivamo vas na mali jezični dvoboj!

03. Ožujak 2020.
Mala škola poslovnog engleskog jezika

Engleski je lingua franca današnjeg doba i gotovo da nema osobe koja se njime ne koristi. U današnje vrijeme globalizacije engleski je sredstvo komunikacije među poslovnim ljudima, putnicima, znanstvenicima i studentima. Gotovo svi će u svom životopisu navesti pod poznavanjem stranog jezika upravo - engleski jezik. Ali, koliko ga uistinu dobro znamo i koliko se pravilno koristimo engleskim jezikom?

U suradnji s Boutique Lingua školom stranih jezika i prevoditeljskim centrom, Lider vas izaziva na mali jezični dvoboj.

Provjerite u našem kvizu koliko uistinu vladate bitnim nijansama i frazama engleskog jezika i jeste li spremni osvojiti današnji globalizirani svijet. Ovim kvizom najavljujemo malu školu poslovnog engleskog jezika koju je osmislila škola Boutique Lingua i njeni profesori specijalizirani za engleski kao jezik poslovne komunikacije.

Svaki tjedan otkrit ćemo jedan koristan pojam i dobiti jezični savjet, a kroz interaktivni kviz odmah ga i uvježbati i usvojiti.

Pridružite nam se u našoj školici. Probajte riješiti ovaj kviz, a točne odgovore saznajte u novoj dozi školice poslovnog engleskog jezika koja će se na portalu Lider media objavljivati utorkom u 14 sati!

 

BOUTIQUE LINGUA

Škola stranih jezika i prevoditeljski centar u kojem se svakom polazniku i klijentu prilazi individualno i osmišljava program prema potrebama i mogućnostima.

Prof. Gorana Rajčić, direktorica i osnivačica Boutique lingua jezičnog centra, nakon dugogodišnjeg iskustva u prevoditeljskoj industriji i podučavanju talijanskog jezika osmislila je jezični centar s posebnim pristupom učenju stranih jezika i svim vrstama prevođenja.

Potpuno individualizirani pristup svakom tečaju ili prijevodu garantira najkvalitetniji rezultat u optimalnom vremenskom roku. Naši predavači i prevoditelji profesionalci su koji vole jezike i najsretniji su kada mogu podijeliti znanje i ljubav prema komunikaciji na svim svjetskim jezicima.

MISIJA

Boutique lingua je mjesto gdje je učenje kreativno otkrivanje novog svijeta koji se krije iza nerazumljivih šifri stranog jezika. Trenutak kada strani jezik počinjemo razumjeti prekrasan je. Otvara se jedan sasvim novi svijet ljudi, kultura, običaja i mogućnosti. Upravo taj osjećaj želimo prenijeti našim polaznicima i ponuditi im uvjete u kojima će strani jezik naučiti na sebi najbliži način.

VIZIJA

Postati sinonim za kvalitetno i zabavno učenje stranih jezika i mjesto rješenja svih izazova prevođenja s jednog jezika na drugi.

Posjetite web stranicu i Facebook Boutique lingua škole, a sve dodatne informacije možete dobiti putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

16. travanj 2024 10:35