Studentski Lider klub
StoryEditor

Prijavi se na Business Matchmaker i otkrij poduzeća koja te čekaju na intervjuu!

19. Travanj 2022.
Business matchmaker

Business Matchmaker savršen je događaj za studente Ekonomskog fakulteta koji su izabrali jedan od ekonomskih smjerova kojim se žele baviti u životu te su željni novih prilika i iskustava. U sklopu njega mogu na zanimljiv i interaktivan način razviti svoje sposobnosti samoprezentacije i upoznati se s prilikama na tržištu rada iz prve ruke.

Ured za savjetovanje i razvoj karijera – EFZG-a i studentska udruga eSTUDENT stoje iza pripreme  ovog jednodnevnog događaja koji će studentima dopustiti da se osobno predstave skupini željenih poduzeća u kratkim selekcijskim intervjuima od 6 minuta. Studenti koji ostave najbolji dojam na poduzeća bit će pozvani u duži krug 15-minutnih razgovora, u kojem će dobiti priliku ostaviti još bolji dojam te potencijalno dobiti ponudu za praksu ili zaposlenje.  Na sudjelovanje se studenti mogu prijaviti na linku do 22. travnja!

Koja su poduzeća u pitanju?

Poduzeća su podijeljena po skupinama, ovisno o tome koji profil studenta traže.

Prva je skupina A1 te ju čine sljedeća poduzeća: KING ICT d.o.o., KPMG Croatia d.o.o. za reviziju i OTP Banka d.d.. Skupinu A2 čine poduzeća Philip Morris Zagreb d.o.o., Samsung Electronics Austria Gmbh - Podružnica Zagreb te Zagrebačka banka d.d.

Sljedeće su skupina B1 s poduzećima Auto Hrvatska d.d., Deloitte d.o.o. i EY te skupina B2 s poduzećima Mazars Cinotti Consulting d.o.o., Privredna banka Zagreb d.d. i PLIVA Hrvatska d.o.o.

U skupini C  nestrpljivo čekaju poduzeća HRVATSKA ELEKTROPRIVREDA, Konzum plus d.o.o.,  Lidl Hrvatska i Rimac Technology.

Skupinu D pak čine poduzeća Atos IT Solutions and Services d.o.o.,  Lemax d.o.o. i LeverUP Consulting Adria d.o.o..

Posljednju, ali ne i manje zanimljivu skupinu E čine ch aviation services d.o.o., Kaufland Hrvatska k.d., L'Oreal Adria d.o.o., Medtronic i Orbico d.o.o..

Ako su vas zainteresirala ova poduzeća, želite od njih učiti, možete se zamisliti kao budući zaposlenik upravo jedne od njih ili se samo želite okušati u razgovorima za posao, ne ustručavajte se prijaviti na poveznici do 22. travnja.

Ako želiš saznati više informacija o samoj Udruzi ili sličnim projektima, posjeti našu web stranicu ili društvene mreže, Facebook, Instagram i LinkedIn, a ako ne želiš propustiti novosti koje eSTUDENT donosi u novoj akademskoj godini, pretplati se na naš newsletter.

30. travanj 2024 05:54