Studentski Lider klub
StoryEditor

Za fakultete

01. Ožujak 2021.
Studentski Lider Klub

Uz informiranje i dodatno educiranje poduzetnika poslovni tjednik Lider osobitu pozornost posvećuje studentima kao budućim liderima i glavnim akterima hrvatskoga gospodarstva te im redovito u specijaliziranoj rubrici Studentski Lider klub nudi obilje korisnih informacija o mogućnostima pohađanja stručne prakse, dobivanja stipendija ili sudjelovanja na raznim projektnim natjecanjima, posebno naglašavajući pozitivne primjere uspješnih studentskih projekata i suradnje između obrazovnog i poduzetničkog sektora.

Te pogodnosti prepoznali su mnogi fakulteti hrvatskih sveučilišta, zbog čega su svoje najbolje studente i doktorande nagradili godišnjom pretplatom na poslovni tjednik Lider i tako im osim formalnog obrazovanja omogućili dubinski uvid u zbivanja i trendove na domaćoj i stranoj poslovnoj sceni te osigurali najsvježije informacije iz poslovnog svijeta, što dodatno osnažuje njihovu konkurentnost na tržištu rada i spremnost da se okušaju u vlastitim poduzetničkim pothvatima.

Za više informacija budite slobodni obratiti se e-porukom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonom na broj 01/6333-536, a primjerak DIGITALNOG LIDERA možete pročitati ovdje.

06. svibanj 2024 21:25