Tvrtke i tržišta
StoryEditor

IWG nakon Zagreba otvara poslovni centar za hibridni rad i u Slavonskom Brodu

02. Svibanj 2023.
Regus Slavonski Brod

International Working Group (IWG), svjetski pružatelj rješenja za hibridni rad koji ima niz brendova uključujući Spaces i Regus, zbog rastuće potražnje za hibridnim radom otvara suvremeni fleksibilni radni prostor u Slavonskom Brodu. Rezultat je to partnerstva s tvrtkom Simplex, koja je odabrala IWG-ovu platformu fleksibilnog radnog prostora i njegov brend Regus.

Riječ je o četvrtoj lokaciji IWG-a u Hrvatskoj i prvoj izvan Zagreba gdje trenutačno tvrtka ima dva Regus centra i jedan Spaces, na ukupno 6.500 kvadratnih metara.

Nova Regus lokacija sadržavat će privatne urede, sobe za sastanke, prostore za co-working i kreativne industrije, a dio je nastojanja IWG-a da odgovori na rastuću potražnju za vrhunskim fleksibilnim radnim prostorom na području Slavonskog Broda, navode u priopćenju.

Neviđena potražnja pojedinaca i tvrtki svih veličina za hibridnim radnim rješenjima nastavlja se, te IWG planira čak tisuću novih lokacija tijekom sljedeće godine. IWG godišnje ulaže oko 50 milijuna funti u svoju tehnološku platformu, te partnerima pruža svoju ekspertizu  i podršku u dizajnu i opremanju kao i  mogućnostima prodaje i marketinga.

- Ovim otvaranjem dodatno osnažujemo svoju prisutnost u Hrvatskoj. Potreba za visokokvalitetnim fleksibilnim radnim prostorima nastavlja rasti jer hibridni rad postaje ‘novo normalno‘. Veliko nam je zadovoljstvo surađivati ​​s tvrtkom Simplex na razvoju Regusa prema ugovoru o upravljanju koji će njihovoj zgradi pružiti vrhunski radni prostor. Naše prisustvo u Slavonskom Brodu dolazi u trenutku kada sve više tvrtki shvaća da fleksibilan rad povećava zadovoljstvo zaposlenika, a istovremeno pomaže okolišu - rekao je izvršni direktor i osnivač IWG-a Mark Dixon.

29. travanj 2024 11:50