Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Blue horizon umjesto Energije naturalis, Šupuković otišao sa čela Eko-flor plusa…

15. Kolovoz 2023.
Vedran Šupuković

Skupština tvrtke ENERGIA NATURALIS potvrdila je Ugovor o podjeli i preuzimanju prema kojem se tvrtka dijeli, a novoosnovano društvo BLUE HORIZON preuzima svu imovinu, prava i obveze. Obje tvrtke u vlasništvu su Pavla Vujnovca.

Vedran Šupuković više nije na mjestu predsjednika Uprave C.I.O.S.-ova EKO-FLOR PLUSA iz Oroslavja, na kojem je bio manje od godinu dana. Na čelu tvrtke ponovno je kao članica Uprave Marijana Palijan, a Šupuković je ostao direktor RK ZAGREBA.

Robert Blažinović imenovan je zamjenikom predsjednika NO-a riječkog 3. MAJA BRODOGRADILIŠTA umjesto Marka Kolakovića, a Damir Popov postao je novi član NO-a umjesto Bojana Batinića.

Branka Dorić, Lijana Iljadica, Đurđa Smokvina, Marijana Božičković, Vlado Dundović, Mirjana Bilen i Raul Žiković napustili su vlasničku strukturu riječke tvrtke BRODOKOMERC NOVA. Tvrtka sada ima ukupno 442 suvlasnika.

Paul Terence Manicle preuzeo je ulogu direktora tvrtke PHOTOMATH od dosadašnjih direktora Damira Sabola i Saše Škevina.

Specijalna bolnica za ortopediju i traumatologiju AKROMIOM preselila je sjedište iz Krapinskih Toplica u Zagreb.

Splitska tvrtka NOTES BIRO OTPREMNIŠTVO se na temelju Ugovora o podjeli s preuzimanjem podijelila i prenijela više dijelova imovine, prava i obveza na društvo pod tvrtkom NOTES BIRO RAČUNOVODSTVO.

Mislav Tadić preuzeo je vlasništvo i direktorsku poziciju u zagrebačkoj tvrtki LABTEX od Mladena Belje.

László Péter Gnädig postao je novi predsjednik Uprave HOTELA HVAR iz Jelse, a Kornél Bodnár pridružio se Antonu Glumcu na mjestu člana Uprave.

Ona je uoči ove promjene preuzela udjel Uwea Gregoriusa, koji je do srpnja 2022. bio i direktor, zajedno s Hubertom Reinoldom, kojeg je sad na toj poziciji zamijenio Adeel Ahmad.

02. svibanj 2024 06:58