Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Direktorske promjene u Bruketa&Žinić&Greyu, član Uprave Sancte Domenice postao suvlasnik…

11. Siječanj 2023.
Matija Mandićfoto Rene Karaman

Jason James Stuart Smith postao je novi direktor tvrtke BRUKETA&ŽINIĆ&GREY, a Matija Mandić i Ian David Wood napustili su direktorske pozicije.

Robert Škeljo pridružio se slovenskoj tvrtki BIG BANG u vlasničkoj strukturi SANCTA DOMENICE. Škeljo je nakon slovenskog preuzimanja postao član Uprave.

Nakon što je nedavno SV GRUPA preuzela vlasnički udio PROSPERUS GROWTHA 2 u NEOSU, PROSPERUS GROWTH 1 preuzeo je vlasnički udio SV GRUPE i postao suvlasnik. NEOS je također pripojio tvrtku INOVATIVNI TRENDOVI.

U Sudskom registru provedeno je da je IN2 preuzeo vlasništvo nad LIBUSOFT CICOMOM od tvrtki LIBUSOFT i CICOM.

Doris Kodan i Luka Kodan preuzeli su vlasništvo nad AUTO CENTROM POREČ od Eđidija Kodana, koji se povukao i s direktorske pozicije u ulogu prokurista, a Luka Kodan preuzeo je mjesto direktora.

Tvrtka GUTTA HRVATSKA pripojila je GUTTA NEKRETNINE.

Damir Poljak povukao se s mjesta direktora na mjesto prokurista ŠTED-INVESTA.

Nimrod Bouchman imenovan je novim direktorom riječkih JADRAN HOTELA umjesto Zorana Luštice.

Otvoren je stečajni postupak nad tvrtkom MARINA PETROL u vlasništvu Arsena Marina, a stečajnom upraviteljicom imenovana je Ivanka Bosotina. Postupak je pokrenut na prijedlog FINA-e jer tvrtka nema imovine osim potraživanja koja iznose 1,14 milijuna kuna na temelju danih pozajmica i 200 tisuća kuna na temelju prodane robe koja nije plaćena. Izvještajno je ročište 29. ožujka.

Nenad Kremzir preuzeo je vlasništvo i direktorsku ulogu u HERTIGU od Ivana Pavlovića.

Anna Maria Perković imenovana je direktoricom M123 UPRAVLJANJA.

Nakon što je Hrvoje Lonjak preuzeo vlasništvo i direktorsku ulogu u VATROZAŠTITI od Željka Fruka i Radovana Balagovića, tvrtka je promijenila naziv u DIVI CONSTRUCTION te se iz Zaboka preselila u Vidovec.

Alen Govorko imenovan je novim članom Uprave KOMUNALNOG iz Vrgorca umjesto Miljenka Polića.

 

29. travanj 2024 07:05