Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Izdavač Storyja Adria Media u stečaju, vlasnik tvrtke AMM-a povukao se iz upravljanja, obiteljske promjene u Metalproduktu…

05. Travanj 2024.
Igor Žeželjfoto Linkedin

Otvoren je stečajni postupak nad tvrtkom ADRIA MEDIA ZAGREB, a stečajnim upraviteljem imenovan je Engjell Dishpalli. Riječ je o tvrtki koja je izdavala Story, Cosmopolitan, Elle i National Geographic Hrvatska u vlasništvu beogradskog Adria Media Groupa, odnosno najvećega srpskog izdavača Igora Žeželja. U međuvremenu je izdavanje magazina Story i pratećih portala prebačeno na novog izdavača, drugu Žeželjevu tvrtku Mondo INC Zagreb.

Vlasnik tvrtke AMM-ALL MARKET MEDIA Hrvoje Vukušić povukao se s direktorske pozicije i preuzeo prokuru, a direktoricom tvrtke specijalizirane za radijski konzalting imenovao je Željku Kukuruzović.

Ján Predanocy i Tome Barić novi su članovi NO-a INA MALOPRODAJNIH SERVISA umjesto Vladimire Senčar Perkov i Tibora Imrea Sülea.

Suvlasnik METALPRODUKTA Begija Bajrić imenovan je direktorom umjesto Husnije Bajrića, kojemu je dodijeljena prokura, a nekadašnji direktor kompanije Alen Bajrić ponovno je u vlasničkoj strukturi.

Josip Bubnić imenovan je članom NO-a INA VATROGASNIH SERVISA umjesto Nikole Mišetića.

George Boshra Zaki Demian više nije direktor u tvrtki MERCK SHARP & DOHME.

Nakon pripojenja tvrtki HAPPENING iz Sudskog je registra izbrisan SUPEROLOGY.

EUROCOMU je pripojena tvrtka kći EUROKARBON.

Otvoren je predstečajni postupak nad POTEMOM.

Vlasnik umaškog ADRIAINGA Matjaž Andrejašič preuzeo je upravljanje kompanijom od Nine Filipina.

Zaključen je stečajni postupak nad HERTIGOM iz Velike Bune.

Dosadašnji prokurist i vlasnik karlovačke HIDRAULIKE DRVOŠPED Zoran Lovrinović vratio se nakon osam godina na direktorsku poziciju umjesto Marije Lovrinović, kojoj je dodijeljena prokura.

Nakon zaključenja stečajnog postupka iz Sudskog je registra izbrisana tvrtka BIRAJ.

Marcin Krzysztof Ernst od 27. studenoga 2023. obnaša funkciju direktora u tvrtki SYNEOS HEALTH CROATIA.

Slaven Matković i Jakov Lapenda imenovani su direktorima u tvrtki RE.LU.

Nina Bobinac preuzela je LUPUS ZAŠTITU od KLEMM SIGURNOSTI, a Boris Lončarić razriješen je funkcije direktora.

Ireneusz Mieczysław Wuwer i Rene Roth od 1. listopada 2023. obnašaju funkciju direktora u ZOTTU CROATIA umjesto Josefa Zimmermanna i Frank-Andreasa Uszka.

Srđana Delaš imenovana je predsjednicom NO-a HEP-TRGOVINE umjesto Vanje Varde, a Ivica Katić zamjenikom predsjednice umjesto Ane Škarić. Sonija Pozaić i Nenad Švarc novi su članovi NO-a umjesto Damira Matusa i Marina Rocca.

Ivica Mikas i Hrvoje Balić imenovani su članovima NO-a omiške PEOVICE umjesto Miroslava Ivandića i Ivana Lučića.

28. travanj 2024 15:11