Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Povratak Alvira na čelo Zvečeva, smjena direktora Hotela Dubrovnik…

02. Svibanj 2022.
Krunoslav Alvir

Većinski vlasnik ZVEČEVA Krunoslav Alvir vratio se na poziciju predsjednika Uprave, na koju je u studenome prošle godine postavio Tomislava Bujanovića, a on se tada povukao na mjesto člana Uprave, ali samo na nepunih pet i pol mjeseci.  

Antonio Piantanida postao je novi direktor zagrebačkog HOTELA DUBROVNIK umjesto Gorana Šušaka.

Osnivaču PAN PARKETA, tvrtke iz Čačinaca koja se bavi proizvodnjom furnira i ostalih ploča od drva, Danielu Smiljanić u vlasničkoj strukturi pridružili su se Damir Kelava i VARISO, tvrtka u vlasništvu Olega Uskokovića i Rene Budića.

Tvrtka HAVAŞ – ZEMALJSKE USLUGE iz Velike Gorice, koja se bavi uslužnim djelatnostima u vezi sa zračnim prijevozom, pripojila je HAVAŞ ADRIATIC, tvrtku registriranu za istu djelatnost i tvrtku istog vlasnika, turskog HAVAALANLARI YER HIZMETLERI ANONIM ŞIRKETIJA.

STYRIJINA tvrtka TRIKODER promijenila je naziv u NJUŠKALO TECHNOLOGY. Tvrtka se inače bavi računalnim programiranjem.

Vlatko Ivka imenovana je novom direktoricom karlovačke ČISTOĆE umjesto Ivana Polovića.

Josip Hrga imenovan je novim stečajnim upraviteljem umjesto Frana Krišta u stečajnom postupku koji se vodi nad splitskim KONSTRUKTOR-INŽENJERINGOM, tvrtkom registrirano za gradnju ostalih građevina niskogradnje.

Ukinut je NO tvrtke GLOBALLOGIC CROATIA u kojem je Amy Marie Hanlon-Rodemich bila predsjednica, Anna Radzivilovsky njezina zamjenica, a Rodrigo Andres Cofiño član Uprave.

Tvrtka TECHPRO ENGINEERING postala je suvlasnica u zagrebačkom PAR LUXU, a Robert Stepanić napustio je njezinu vlasničku strukturu. Inače, TECHPRO ENGINEERING je u vlasništvu Ranka Milunovića, drugog suvlasnika PAR LUXA, pa je tako on preuzeo tvrtku. Tomislav Jurković napustio je direktorsku poziciju.

Željko Ružić postao je zamjenik predsjednika NO-a križevačkoga KOMUNALNOG PODUZEĆA, a Olinka Gjigaš postala je nova članica NO-a umjesto Stjepana Miloša.

TRAST TRANSPORT iz Svete Nedelje, tvrtku u predstečaju, Miljan Begović pripojio je svojoj drugoj tvrtki, TERAKO EXPRESSU.

30. travanj 2024 17:38