Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Pripajanja u HT-u, promjene u vlasničkoj strukturi Unconditionala…

14. Lipanj 2022.
Edvard Varda

HRVATSKI TELEKOM pripojio je tvrtku HT PRODUKCIJA. Jonathan Rafael Abrahamson imenovan je novim članom NO-a HT-a umjesto Tine Pucha.

Edvardu Vardi u vlasničkoj strukturi splitskog UNCONDITIONALA, koji stoji iza brenda za kućne ljubimce ZOO Hobby, pridružio se njemački FRESSNAPF, vodeća europska grupacija u toj branši. Varda, koji je od 1997. član Uprave tvrtke, imenovan je i predsjednikom Uprave.

Pavel Horák postao je novi direktor zagrebačke tvrtke EMMA GAMMA ADRIATIC za savjetovanje u poslovanju i upravljanju, umjesto Davida Havlína, koji je na toj poziciji bio od 2018.

Gabrielu Petrişoru dodijeljena je prokura u osječkom NOVOCOMMERCE INTERNATIONALU, a ukinuta je Thomu Gadyju. tvrtka se inače bavi trgovinom na veliko poljoprivrednim strojevima, opremom i priborom.

Paul Marie François Jean René Le Bault de la Morinière postao je novi član NO-a porečke PLAVE LAGUNE umjesto Josepha Ignacea Bulnesa.

Dietmar Jost postao je umjesto Gunthera Veska novi direktor HELIOSA HRVATSKA. Tvrtka posluje u sklopu slovenske kompanije koja upravlja brendom Belinka specijaliziranom u proizvodnji boja i zaštitnih premaza za drvo.

Dubravko Miler napustio je vlasničku strukturu koprivničkog ELBI MEDIKALA. U vodećem distributeru proizvoda za inkontinenciju Miler je bio od 2010.

Krešimir Habijanec postao je novi član NO-a bjelovarske HIDROREGULACIJE umjesto Zlatka Barile.

Simona Damiš preuzela je vlasnički dio čakovečke HIDROTEHNIKE od pok. Mladena Damiša. Tvrtka ima ukupno 35 suvlasnika.

Delf Stüven prestao je biti direktor SUPERNOVE VARAŽDIN, a na poziciji je bio od 2012.

Tomislav Vukojević postao je novi direktor ivanićgradskog IVAMONTA umjesto Ivana Trčaka. Tvrtka se bavi antikorozivnom zaštitom, toplinskom izolacijom, održavanjem benzinskih postaja te završnim građevinskim radovima.

Nenad Koščak postao je novi član NO-a varaždinske tvrtke PARKOVI umjesto Mirjane Soldatek.

Sandi Čuka imenovan je novim predsjednikom NO-a MONTRAKERA iz Vrsara umjesto Franka Radovčića. Mariela Šverko Turkalj nova je zamjenica predsjednika umjesto Davida Manojlovića, a Siniša Pilat i Silvija Štifanić postali su novi članovi umjesto Davora Brečevića i Angela Aquilantea.

Dosadašnji direktor odvjetničkog društva LEKO I PARTNERI Krešimir Ljubić imenovan je predsjednikom Uprave, a također dosadašnja direktorica Đina Lukac Novaković preimenovana je u članicu Uprave. Novim članom Uprave postao je i Jakov Delipetar.

Dosadašnji prokurist agencije za promidžbu VOX-ZAGREB Josip Ivičić imenovan je novim članom Uprave, a Oleg Šimić napustio je tu poziciju.

Dragan Bukovec postao je novi suvlasnik zagrebačkog OIKONA, a Andreji Pavlović, Božici Šorgić i Branimiru Radunu dodijeljena je prokura u tvrtki.

Tvrtka ASEF ADRIA ušla je vlasničku strukturu RIDENTALA, koji se bavi proizvodnjom medicinskih i stomatoloških instrumenata i pribora iz Rijeke, a Gordan Muškić imenovan je predsjednikom Uprave.

30. travanj 2024 20:31