Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Slovenski Halcom preuzeo Insite, smjena u Upravi Ferrera, novi direktor CMC Groupa…

07. Studeni 2022.
Boris Medvid, Tomislav Lazarić, Katarina Šiber Makar, Tomi Šefman i Goran Gudacfoto Halcom

Slovenski HALCOM preuzeo je vlasništvo nad zagrebačkom tvrtkom INSITE od Gorana Gudca, Tomislava Lazarića i Borisa Medvida, koji su ujedno bili i direktori tvrtke. Lazarić je ostao na direktorskoj poziciji, a Tomi Šefman imenovan je predsjednikom novoosnovanog NO-a tvrtke, Andreja Pongračič njegovom zamjenicom, a Katarina Šiber Makar postala je članica NO-a.  INSITE je CRM pružatelj usluga za banke, osiguranja i maloprodaju, a HALCOM se bavi inovativnim rješenjima za sustave plaćanja i posluje u sklopu kanadskog CONSTELLATION SOFTWAREA.

Deborah Arena imenovana je novom članicom Uprave zagrebačke tvrtke FERRERO umjesto Ippolita Fioria.

Ivo Ivančić napustio je mjesto člana NO-a HRVATSKE ELEKTROPRIVREDE.

Marin Leko postao je novi zamjenik predsjednika NO-a tvrtke HEP – ESCO umjesto Ante Ćurića.

Karlheinz Hörsting postao je novi predsjednik NO-a tvrtke E.G.O. ELEKTRO-KOMPONENTE umjesto Dirka Kaija Horsta Schallocka, a Pascal Muster postao je njegov zamjenik umjesto Jonasa Waltera.

Slovački S&T CEE HOLDING preuzeo je vlasništvo nad S&T-om HRVATSKA od tvrtke S&T SLOVENIJA, INFORMACIJSKE REŠITVE IN STORITVE.

Darko Vrgoč postao je novi član Uprave splitskog EURO DAUSA. Vrgoč je dosad bio zamjenik predsjednika NO-a, na tom ga je mjestu zamijenio dosadašnji član NO-a Zdenko Vulić, a Neven Penjak postao je novi član NO-a.

Dosadašnji prokurist zagrebačke tvrtke ABB Darijo Jarak imenovan je novim članom Uprave umjesto Marcela Jacobusa Henria Van Der Hoeka, koji je, zajedno s Hrvojem Herjavićem i Semirom Jurom, preuzeo prokuru. 

Nedjeljko Soko preuzeo je ulogu direktora CMC GROUPA iz Buzeta umjesto Mladena Prodana, koji se povukao na mjesto prokurista.

Mirko Čotić više nije član Uprave sinjske tvrtke INDUSTRIUS.

Ilija Nedić pridružio se Jandriji Paviću u direktorskoj ulozi u HIDROIZOLACIJI KATRAN iz Zagreba.

Marijana Bilić Bajan od Tomislava Bajana je preuzela vlasništvo i direktorsku poziciju u MB LUXURY GLOBALU, koji se iz Dugog Sela preselio u Rugvicu. Martini Bilić dodijeljena je prokura u tvrtki.

Tihomir Šikač imenovan je novim članom NO-a križevačkoga KOMUNALNOG PODUZEĆA.

Dosadašnji član NO-a GOSPODARENJA OTPADOM SISAK Ivan Špišić postao je zamjenik predsjednika NO-a tvrtke, a Bojan Dadasović i Mario Horvat postali su novi članovi Odbora.

25. travanj 2024 14:13