Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Štimac preuzeo čelo Unicredit Leasinga Croatia, smjena u Upravi Toyota Centra Zagreb…

16. Listopad 2023.
Darjan Budimir

Tomislav Štimac preuzeo je ulogu predsjednika Uprave u UNICREDIT LEASINGU CROATIA od Nikoline Žganec, koja je ostala u Upravi.  

Koji Ito preuzeo je ulogu člana Uprave TOYOTA CENTRA ZAGREB od Kyojija Nishimure.

U sudskom registru provedena je promjena kojom je Darjan Budimir preuzeo ulogu jedinog direktora HRVATSKOG OPERATORA TRŽIŠTA ENERGIJE umjesto Borisa Abramovića. Također, Ivana Šuman postala je nova zamjenica predsjednika NO-a umjesto Darija MatanovićaAntonio Bebek i Ivan Tadić postali su novi članovi, a Mirjana Čižmešija napustila je mjesto članice NO-a. 

Romeo Abdulahi preuzeo je vlasništvo i mjesto jedinog člana Uprave u pulskoj tvrtki G.R. UNIVERSAL IMPORT od Gennara Russa.

Tvrtka HACH LANGE FINANCE GMBH preuzela je vlasništvo nad varaždinskom tvrtkom HACH LANGE od HACH LANGE HOLDINGA.

Dunja Bagatin napustila je suvlasništvo u POLIKLINICI BAGATIN.

Osnivač tvrtke AG BAREŠIĆ & SINOVI Ante Barešić povukao se s direktorske pozicije i prepustio je Marinu Barešiću. Tvrtka upravlja auto kampom ‘Oaza mira‘ u Dragama kod Biograda.

Boris Bulatović postao je novi predsjednik NO-a ISTARSKOG VODOVODA umjesto Vladimira Krulčića, koji je ostao u ulozi člana NO-a, a Ivan Begić zamijenio je Bulatovića na dosadašnjoj funkciji zamjenika predsjednika NO-a.

Barbara Fritsche-Surchat imenovana je novom direktoricom SERVIER PHARME umjesto Frédérica Davida Marije D‘Houdaina.

Marko Dujić postao je novi predsjednik NO-a splitske tvrtke DALSTROJ umjesto Ivana Bilića. Milivoj Peruzović i Dean Prelević imenovani su članovima NO-a, a Ivo Jerčić napustio je NO. Peruzović je suvlasnik i donedavni član Uprave ADRIA-WINCHA, tvrtke koja je vlasnik DALSTROJA.

Ivan Brcic preuzeo je vlasništvo nad tvrtkom KORČULA HILL od Petera Brcica.

Suvlasnik PROPHARME Zoran Vukojević povukao se s direktorske pozicije i preuzeo prokuru, a za direktora je imenovan Josip Vukojević.

Mladenu Ivanoviću dodijeljena je prokura u osječkoj tvrtki MEDICLINE.

Ivan Bogoje više nije član Uprave dubrovačkog DIRECT BOOKERA.

23. travanj 2024 14:16