Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Yildirimov šef Petrokemije i na čelu Luke Šibenik, Alfa stan Bužanova promijenio vlasnika i naziv, promjene u tvrtki Contorte...

05. Rujan 2023.
Hrvoje Vampovacfoto Ratko Mavar

Predsjednik Uprave PETROKEMIJE Ali Odabaş imenovan je predsjednikom Uprave LUKE ŠIBENIK, a dosadašnji direktor Marijan Bilić imenovan je članom Uprave. Posljedica je to YILDIRIMOVA preuzimanja PETROKEMIJE, koja ima 79,72 posto vlasničkog udjela u LUCI ŠIBENIK. Osman Ünal postao je predsjednik NO-a umjesto Dubravke Dragišić, a Erhan Çiloğlu, Evren Öztürk i Özer Öz novi su članovi NO-a. Darko Vinicki više nije zamjenik predsjednika NO-a, a Ivica Losso više nije član NO-a.

Tvrtka ALFA STAN BUŽANOVA promijenila je naziv u PROJEKT BUŽANOVA te se preselila iz Samobora u Zagreb. Zdravko Bubalo preuzeo je vlasništvo i direktorsku poziciju u tvrtki od Deana Šparavca.

Njemačka tvrtka MCA TRADING GMBH pridružila se Hrvoju Vampovcu u vlasničkoj strukturi u virovitičkoj tvrtki CONTORTE.

Bogdan Drakulić imenovan je novim članom Uprave PBZ LEASINGA.

Dominiku Birtu ukinuta je prokura u ogulinskom BJELINU i BJELINU CROATIA.

Luksemburška tvrtka CALZEDONIA FINANZIARIA S. A. preuzela je vlasništvo nad tvrtkom DUCAL od talijanskoga CALZEDONIA HOLDINGA.

Martina Lulić imenovana je novom zamjenicom predsjednika NO-a porečke AGROLAGUNE umjesto Vlaste Babić Kolar, a Tina Mikša Brusić postala nova članica NO-a umjesto Hrvoja Bošnjaka.

NatašI Subašić dodijeljena je prokura u šibenskoj tvrtki ODISEJ YACHTING.

Cristian Camera imenovan je novim direktorom riječkog TECHNO MORE INTERNATIONALA umjesto Viviane Pehovac-Marić.

26. travanj 2024 21:02