Ukratko
StoryEditor

30 godina tržišnog lidera na polju prijevoza i logistike

24. Studeni 2023.

Logističke usluge najviše kvalitete. Tako bi se u jednoj rečenici mogla opisati Milšped Group - lider u industriji logistike i transporta koja je proslavila 30 godina globalnog poslovanja. Najsuvremeniji način rada, konstantan rast, ulaganje i održivo poslovanje, čini ih prepoznatljivim pouzdanim partnerom koji posluje u 14 zemalja na 3 kontinenta s više od 3500 zaposlenih.

Kompletan spektar integriranih usluga koje Milšped Group vodi čine međunarodni transport i carinsko posredovanje, brodski, avio i željeznički transport, auto i e-comm logistiku, distribuciju kao i visoka tehnološka rješenja za skladištenje robe. Na ovaj način se grupacija istakla svojom raznovrsnošću, iskazavši svoju snagu upravljanjem različitih procesa. Osnovni princip njihovog poslovanja je integracija klijenata i zaposlenih u jedan produktivan tim radi kontinuiranog podizanja kvalitete i pružanja inovativnih rješenja realizacije logističkih usluga.

Milšped Hrvatska s uredima u Zagrebu i Rijeci te središtem u Svetoj Nedelji, dio je ove velike globalne mreže već 10 godina i može se pohvaliti impozantnim skladišnim prostorom od 22.000 m2 koji nudi najmodernija rješenja klijentima, stabilnom distributivnom mrežom i efikasnim međunarodnim transportom. Gotovo 25 milijuna eura prometa dokaz su da klijenti diljem Hrvatske prepoznaju ovaj brend kao pouzdanog i efikasnog partnera. Između ostalog, tvrtka članica Milšped Hrvatska pokazala se i kao društveno odgovorna te socijalno osviještena kompanija. Izrazito cijene solidarnost i zajedništvo te aktivno pomažu u teškim trenucima onima kojima je to najpotrebnije pa su tako u proljeće 2020. godine nakon razornog zagrebačkog potresa donirali značajna sredstva Klinici za dječje bolesti u Zagrebu. Pomogli su i u izgradnji nove kuće obitelji Bakić u Majskim Poljanama nakon posjeta razrušenoj Petrinji, Glini, Sisku i okolnim selima.

Kao nastavak investicijskog ciklusa Milšped Hrvatska planira i proširenje skladišnog prostora od 10.000 m2 na području Samobora. Kroz ulaganje u ljude i infrastrukturne projekte planirane za narednu godinu i dalje će se truditi zadržati poziciju lidera koji je spreman za nove poslovne uspjehe na polju transporta i logistike.

27. travanj 2024 00:37