Ukratko
StoryEditor

Deset godina Tesla kabela: I bežično poslovanje treba kabele

27. Ožujak 2023.
Zoran Pavletićfoto Ratko Mavar
Tvrtka Tesla kabeli, dio Meinhart Groupa, postala je jedan od najvažnijih distributera vodova i kabela na području Hrvatske i regionalnih zemalja

Tvrtka Tesla kabeli specijalizirana je za veleprodaju svih vrsta vodova i kabela. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i profesionalnom pristupu svojih djelatnika u radu s kupcima te visokokvalitetnoj razini logistike može udovoljiti svim zahtjevima kupaca te zajamčiti najveću kvalitetu kabela i profesionalnu razinu pružene usluge.

Sveprisutni kabeli

Primarni je cilj tržišnog poslovanja Tesla kabela ponuditi kupcima visoku razinu usluge, profesionalni pristup tržištu te dostupnost cjelokupnoga kabelskog asortimana na jednome mjestu.

Tesla kabeli d.o.o. sa sjedištem u Hrvatskoj i Tesla kabeli d.o.o. Srbija distribuiraju kabele i vodove po tržištima Hrvatske, Srbije, BiH, Slovenije, Crne Gore, Makedonije i Kosova, kao i tržištima diljem cijelog svijeta.

Slogan Even wireless needs cables govori o prisutnosti kompanije Tesla kabeli u gotovi svim većim građevinskim i sličnim projektima realiziranima u Hrvatskoj. Posljednjih godina njezini su kabeli zastupljeni i u projektima povezanima s razvojem izvora zelene i obnovljive energije.

Najveća grupacija

Godine 2014. tvrtka Tesla kabeli postala je dio austrijske grupacije Meinhart Group, koja je sa svojim kompanijama u Austriji, Hrvatskoj, Srbiji, Mađarskoj, Rumunjskoj i Češkoj trenutačno najveća i najvažnija kabelska grupacija u Europi.

Tim spajanjem Tesla kabeli postali su jedan od najvažnijih distributera vodova i kabela na području Hrvatske i regionalnih zemalja.

05. svibanj 2024 13:50