Ukratko
StoryEditor

Nakon završene srednje obrtničke škole siguran posao pronađite u ING-GRAD-u

19. Listopad 2023.

Razvoj svake tvrtke ovisi o dobrim kvalitetnim ljudima, upravo iz tog razloga ING-GRAD, jedna od vodećih građevinskih tvrtki u Republici Hrvatskoj, želi potaknuti učenike srednjih obrtničkih škola smjera zidar, tesar, armirač i fasader da nakon završene škole zaposlenje potraže upravo u njihovoj tvrtki.

ING-GRAD, tvrtka s preko 35 godina iskustva, više od 200 zaposlenika i 200 ostvarenih projekata novim zaposlenicima osigurava stalno zaposlenje uz dobre, konkurentne uvjete te konstantno učenje i usavršavanje, napredak unutar kompanije i ispunjenje njihovih potencijala. Mlade zaposlenike očekuje atraktivno okruženje koje uključuje široki spektar građevinskih radova, od obnove povijesnih zgrada i sakralne arhitekture do izgradnje modernih poslovnih i stambenih prostora te građevinskih radova iz područja energetike i izgradnje infrastrukture. 

image
foto Andrea Mulder

- U ING-GRAD-u smo svjesni kako je za razvoj nužno svim članovima tima osigurati stabilnost, omogućiti napredak i optimalne uvjete rada. Jako smo okrenuti prema budućnosti tako da u narednim godinama planiramo uložiti u tehnologije gradnje kao i mehanizaciju posebno kada je vlastita oprema u pitanju. Također, dodatna ulaganja u digitalizaciju omogućit će još bolju optimizaciju posla, a kako bismo sve to mogli potreban nam je dobar kadar, stoga pozivamo sve mlade ljude obrtničkih zanimanja da za svoj prvi posao odaberu upravo ING-GRAD - izjavio je predsjednik Uprave mr.sc. Branislav Brizar.

image

Branislav Brizar, predsjednik Uprave ING-GRAD-a

foto Damil Kalogjera
26. travanj 2024 07:24